Mladi nogometaši Širokog imali zapažene nastupe na jakom turniru u Zagrebu

U organizaciji Nogometne akademije Bubamara Zagreb proteklih dana održan je 12. međunarodni Bubamara – Vox Electronics Cup 2021.

Na turniru u Zagrebu sudjelovale su 52 ekipe iz četiri države.

Turnir je bio razvojnog i revijalnog karaktera i na njemu je prioritet igra, druženje i širenje vidika. Značajno pravilo turnira je da vratar ne smije ispucati loptu preko pola igrališta. Tim pravilom htjelo se forsirati igru kratkih pasova, driblinga i lijepih poteza.

Mladi nogometaši Širokoga Brijega, pod vodstvom trenera Vlade Glavine i Tomislava Markića, osvojili su simpatije mnogobrojne međunarodne publike kako igrom na terenu tako i ponašanjem izvan njega.

Igrači 2011. godište su u šest utakmica na turniru zabilježili gol razliku 11:2 ostvarivši pet pobjeda i jedan poraz, a momčad 2010. godište u sedam utakmica zabilježila je pet pobjeda i dva poraza od kojih je jedan bio  2:1 u skupini u ”ljepotici kola” od NK Zagreb koji je na kraju osvojio turnir.

Godište 2010. imalo je gol razliku 17:4. Ostvarenim rezultatima mladi Širokobriježani zaslužili su pozivnicu na ovaj respektabilni turnir i iduće godine.

Ovim putem Škola nogometa NK Široki Brijeg, na čelu sa Antom Kokićem, zahvaljuje organizatorima na pozivu i veseli se narednoj suradnji s klubovima koji su sudjelovali na turniru.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.