Mladi Ljubušaci održali trodnevnu manifestaciju “Pozdrav ljetu”

Ljubušaci i njihovih gostiju po peti put zaredom posebnom manifestacijom od 4. do 6. rujna su pozdravili su ljeto.

“Pozdrav ljetu” u organizaciji članova udruge mladih Agape trajao je čak tri dana, kako bi iduće ljeto bilo još sunčanije, zabavnije i s manje kiše. Jedini uvijet za dolazak je bio da se ponese osmijeh na licu, dobro raspoloženje i šarene misli”.

Događaj je organiziran u Parku hrvatskih banova, a pratio ga je prigodan glazbeni program.

Cilj manifestacije je pozdraviti sve ljetne događaje u gradu i građanima Ljubuškog prirediti malo plesa i glazbe. Nastupili su, među ostalim, “Duo Maxime” i grupa “Sva četiri” te Mostar school rock – blues band.

Smijeh, glazba i veseli razgovori su se širili Gradskim parkom dok smo pozdravljali ljeto 2019. godine. Šarenim bojama ispratili smo tople ljetne dane te smo spremni na nove radne i školske pobjede, poručili su iz udruge Agape.

Mladi Ljubšaci sad već tradicionalno svake godine “pozdravljaju ljeto”

Osim “Pozdrava ljetu”, Agape organizira i niz drugih manifestacija tijekom godine, prenosi Ljportal.com.

Tako su početkom ljeta na njihovih nekoliko edukativnih radionica gostovala neka poznata bh. i hrvatska imena poput Đele Hadžiselimovića i Srđana Puhala gdje su mladima držali predavanje o potrebi bavljenja mladenačkim aktivizmom.

Također, Agape organizira i humanitarne te ekološke akcije, a u sklopu zadnje ekološke akcije nekoliko subota zaredom su čistili grad od plastičnog otpada i drugog smeća.

Smijeh, glazba i veseli razgovori se šire Gradskim parkom dok pozdravljamo ljeto 2019. godine. Šarenim bojama ispratimo…

Posted by Udruga mladih Agape on Saturday, 7 September 2019

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.