Mladež HDZ BiH Široki Brijeg posjetila dom Marija naša nada, Majčino selo i Caritas

Općinski odbor Mladeži Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Široki Brijeg u sklopu akcije „Volim Široki Brijeg“ u predbožićno vrijeme organizirao je tri humanitarne akcije. Tako su članovi ove organizacije posjetili „Majčino selo“ u Međugorju te su ovoj ustanovi uručili oko sto paketa hrane, higijenskih potrepština i odjeće. Također su posjetili i „Caritas“ u Mostaru gdje su donirali odjeću te potrepštine za djecu.

Već tradicionalno članovi Općinskog odbora Mladeži posjetili su i dom „Marija naša nada“ u Širokom Brijegu te su štićenicima ovoga doma uručili prigodne poklone za nadolazeće blagdane. Prilikom posjete ovim ustanovama članovi Mladeži upoznali su se s njihovim radom i problemima koji ih prate.

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg zahvaljuje se svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u pripremi i realizaciji navedenih humanitarnih akcija. Također, cjelokupnom hrvatskom i katoličkom puku kao i svim ljudima dobre volje želimo čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu novu 2012. godinu, stoji u čestitci na kraju priopćenja Ureda za informiranje Mladeži HDZ-a Široki Brijeg koju je u ime Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg potpisao predsjednik Vedran Kožul.

(www.jabuka.tv)

6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.