Mladež HDZ BiH postala punopravni član YEPP-a

Predstavnici Mladeži HDZ BiH od 14. do 17. svibnja 2015. boravili su u Portu gdje su sudjelovali na 10. kongresu YEPP-a, najjače organizacije mladih u Europi.

Na Kongresu, Mladež HDZ BiH postala je punopravni član YEPP-a te se tako pridružila velikoj obitelji Mladeži Europske pučke stranke.

Na Kongresu mlade političare pozdravili su i predsjednik Europske pučke stranke Joseph Daul kao i premijer Pedro Passos Coelho. Izaslanstvo Mladeži HDZ BiH predvodili su predsjednik Vedran Kožul, tajnik za međunarodnu suradnju Zdravko Jakiša i glasnogovornik Igor Bašić.

”Punopravno članstvo u YEPP-u veliko je priznanje radu Mladeži HDZ BiH, njenom zalaganju za europske vrijednosti i brigu o mladima. Iznimna nam je čast što smo postali dio velike obitelji mladeži pučkih stranaka te je ovo svakako jedan velliki poticaj u daljnjem radu, kako na međunarodnoj sceni tako i u Bosni i Hercegovini. Članstvo u YEPP-u otvara nam vrata za suradnju s mladim političarima iz cijele Europe, a samim tim nudi i mogućnost razmjene pozitivnih iskustava te primjene uspješnih modela rada i pomoći mladima”, navedeno je u priopćenju Mladeži HDZ-a.

Kako su priopćili put do punopravnog članstva u YEPP-u zahtjevao je puno rada i strpljenja, a sve to ostvarili su uz pomoć prijatelja iz YEPP-a.

”Posebne zahvale za ukazanu pomoć upućujemo Mladeži HDZ-a Republike Hrvatske i njihovoj predstavnici Andrei Vodanović uz čestitke za izbor na poziciju novog Glavnog tajnika YEPP-a”, priopćeno je.

(www.jabuka.tv)


17 komentara

 • im faca, usrali se ko grlice, mislim da je bilo zamuckivanja i rumenila junačkog, bravo momci, ne bi se bavili politikom da niste tako pametni.

 • Trebalo bi zakonom zabraniti bavljenje politikom ljudima koji ništa nisu postigli u životu. Ovi imaju upravo takve face. Kladim se da studiraju politologiju ili neku sličnu glupost.

 • Završili politologiju. A neka se bave nije to problem,nego jedan od ove trojice radi u županiji pa mi nije jasno kako izbiva sa posla i to mjesečno po par puta? Dotični gospodine,objasnite? Jeli ti cilj bavljenja politikom? Bio si normalan sada si izjeden politikom. WAKE UP

 • Umjesto da pozdravimo bilo kakvu dobru vijest i pomak u ovoj napaćenoj zemlji nama je po običaju najlakše pljuvati. Kako nisu ništa postigli, ovdje je dokaz da jesu i čestitam im na tome jer oni predstavljaju svoju organizaciju u Europi i to je pravi put. A dežurni moralizatori nek i dalje moraliziraju, jer se neki bave tko gdje radi i kad je na poslu, je li možda na godišnjem ili nije. Najlakše je pljuvati i baviti se tuđim životima. Bavite se sami sobom to je pravi put. Živi i zdravi bili narode.

  • parkeru, pričaš gluposti. Ej, pa bave se politikom, dakle i društvom i tuđim životima. Znači treba ih se komentirat. Javne su osobe. Eto takvi kao ti, neznalice, ih nešto kao brane ili šta? Oni ako su ozbiljni ljudi svaku kritiku trebaju prihvatit. I još glupost na kraju, kažeš bavite se samim sobom? hahaha pa parkeru tako se upravo potiče korupcija 😀 Razmisli malo prije idućeg lupetanja, živ bio!

 • Tom politikom se ne bavim ali je pratim. Svoj kruv imam Bogu fala al znam neke stvari vrlo dobro. Tako i znam da su ovi momci najveca smetnja stelarosima. Evo zasto. U Hercegovini se rad uglavnom ne cijeni. Bitno je imat utjecajnog ćaću strica ujca kuma skucat štogod diplome. Onda taj utjecajni zovne direktora il šefa na janjetinu i na principu usluga za uslugu ubaci malog il malu. I boli briga takvih za politiku za akcije za sve ovo sto ovi rade. Takvi se njima rugaju. Kazu vidi ovi budala dzaba rade a mi cemo dobit posao i njima se rugat. E sad kad je par mladih uspjelo zahvaljujuci svom radu iskljucivo jer ove utjecajne u familiji nemaju oni su postali prijetnja familijskoj hobotnici i svi ce im sve oprostit osim uspjeha. To vam je ko sto 1 + 1 jednako 2. Zato momci naprid i pustite ove ispade ljubomore.

 • Vidimo da i SKOJevci koračaju stazama svojih uzora iz SKJ, što na hrvatskom prijevodu se kaže adeze. Sada imamo adezenjare i mlade adezenjare. Blago nama jer će i u budućnosti imati tko krasti. varati, lagati i tlačiti svoj vlastiti narod.

 • Što trenutno vladaju nemaju nikakve škole, sad dijecu guraju da im završe kao fol neke fakultete, politologija,socijalni rad i sl, i onda ih guraju u politiku kao fol mladež. Da bi se bavio politikom treba imati dobro, dobro iskustvo, VSS, najmanje 5 godina rada, pa onda… Sve se to vidi. Treba dobro baratati pojmovima, tematikom, ekonomijom, pravom, poznavanje stranih jezika, svijetskom problematikom. A danas su rijetki takvi, posebno ovde na našim područjima. Vidljivo, zato i jest ovako stanje.

 • Pa bolan šta je vama. Ta znam tko i piše ove komentare. Kakva politika socijalni rad si zavrsio a ovaj drugi politologiju? Sta je vama pretvarate se u psihopate. Sad vam kolege pišu komentare i hvale vas a mi vas tračamo sa razlogom. Vidjet ćemo vam kad ne bude Vasa stranka na vlasti. Rim je propao,grčka,hitler,tito i vi ćete kad tad,pa ćes onda vidjet gdje ćes sa politologijom radit i socijalnim radom? Nego momci ovako razmišljaju: DA MI JE PET GODINA NA VLAST PA SE NAMIRIT HAHA. E MOMCI MOJI JOŠ ĆETE SE VI GUZICA NALIZATI I SIJEDI DOBITI. A BOGAMI POLA VAS U TOJ ORGANIZACIJI I OĆELAVILO A NEMA VAM VEĆINO OKO 27 GODINA HAHAHAHA. BUDALE GLUPE ISTO PAĆENICI SVAKI DAN OKO OPĆINE KRUŽE KO MUVA OKO GOVNETA FUJJJJJJJJJJJJJJJJ

  • Ti s ovime pokazuješ kako si opterećen njima, što te briga koji su fakultet završili, ne trebaju svi završiti medicinu, strojarstvo, farmaciju, pravo i slično. Ne moraju svi ni ići na fakultet, da je kamo sreće pa se više mladih opredijeli za korisne zanate.
   Što se god pošteno i časno završi dobro je, neki su kupili fabusove diplome i uhljebili se. Ti ne znaju ni za stranku, ideologiju ni politiku. Sjede zgrću pare i dobri su sa svima, ali gdje ćeš takve komentirati da im se ne bi zamjerio… Stvarno ne znam što želiš reći s ovime tko gdje sjedi, šta će i kako će u životu. Jesi li prorok možda?

 • sve su to neke rodbinske veze, uguralo ih tamo, DOBRO IM, malo se kočopere i to je to, školarina na faksu im se plaća, poslije dobije posao po završetku i eto ga.

 • Nije bitna škola ,nego je bit u tome zašto mladim neiskvarenim (jos) ljudima treba politika? Zasto se morate baviti tim glupostima? Vi ste mladi,vi morate cure tražiti i ganjati a ne se opterećivati ludorijama naših politicara. Morate biti svjesni da će te ko oni prljavi postati kad tad.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.