Mladež HDZ-a Široki Brijeg pobjednik malonogometnog turnira ”Volim Široki Brijeg”

Mladež HDZ-a Široki Brijeg pobjednik je malonogometnog turnira „Volim Široki Brijeg.“ Taj podatak u čitavoj priči ovog projekta ipak nije najvažniji jer je turnir organiziran s namjerom prikupljanja sredstava za uređenje igrališta na području općine Široki Brijeg. U tome se uspjelo jer je prodano preko 600 ulaznica. Stoga će Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg uskoro krenuti u uređenje istih.

Na turniru, koji je odigran u SRC Tucak, nastupile su ekipe četiri općinska odbora Mladeži HDZ BiH iz Županije Zapadnohercegovačke.

U prvom polufinalnom susretu Mladež HDZ-a Široki Brijeg nadigrala je Mladež HDZ-a Posušje s 6:2. Drugo polufinale, u kojem su se sastali Mladež HDZ-a Ljubuški i Mladež HDZ-a Grude završilo je 2:2, pa su o pobjedniku odlučili penali. Više znanja i sreće imala je ekipa Mladeži iz Gruda koja je ukupno slavila s 9:8.

U finalu se sastali Mladež HDZ-a Široki Brijeg i Mladež HDZ-a Grude, a na kraju su domaćini slavili s 9:4. Nakon odigranih utakmica, predsjednik Mladeži HDZ BiH Vedran Kožul sudionicima turnira uručio je prigodne nagrade.

mladez_turnir7

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Široki Brijeg zahvalio se sponzorima, medijskim promotorima, svima koji su na bilo koji način pomogli u organizaciji turnira, te na poseban način svima onima koji su kupnjom ulaznica pomogli da projekt „Volim Široki Brijeg“ ostvari svoj cilj – ljepša igrališta u općini Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.