Biciklisti ‘HBK Drinovci’ odvozili rutu dugu 92 km

Jučer su četvorica članova  ”Hrvatskog biciklističkog kluba Drinovci”  odvozili rutu Drinovci – Međugorje,  dugu  92 kilometra!

Ruta se vozila od  Drinovaca pa preko Ružića – Cerovog doca – Borajne – Grljevića – Lipna – Perića pravaca – Miletine do Međugorja, pred crkvu sv. Jakova u centru mjesta, te su povratak u Drinovce izvršili istim putem. Realacija je izabrana preko okolnih sela zbog prometa, jer dosta vozača u Hercegovini nema obzira prema biciklistima pa smo zbog sigurnosti odabrala upravo ovu rutu.

Ovo je bio jedan dio priprema koji se izvrašava, jer biciklisti ”HBK Drinovci” na ljeto planiraju na duži put, odnosno na relaciju Drinovci – Vrgorac – vrh sv. Jure (Biokova) – Makarska – Dupci – Zagvozd – Imotski – Drinovci!

Ovim putem želimo prestaviti biciklistički klub iz mjesta Drinovci koji trenutno broji 10 članova, te se nadamo da će se što više onih koji vole biciklizam učlaniti u klub, sudjelovati u radu kluba te skupa s ostatkom članova uživati u krajoliku našeg kraja u vožnji s omiljenim prijevoznim sredstvom – biciklom.

Za sve informacije o klubu možete se obratiti na [email protected] i na službenoj facebook stranici facebook.com/BiKDrinovci.

Portal Jabuka.tv je medijski pokrovitelj HBK Drinovci.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.