“Mjesto dijaloga, mira i pomirenja”: Umjetnost iz Srebrenice dolazi u Široki Brijeg

Izložba radova s međunarodne likovne kolonije Srebrenica 2016./17. bit će otvorena u Franjevačkom muzeju i galeriji Široki Brijeg u četvrtak 14. ožujka 2019. godine.

Svečano otvorenje izložbe pod nazivom “Srebrenica 2016./17. – mjesto dijaloga, mira i pomirenja” zakazano je za 19:00 sati.

Na izložbi će biti prikazane slike, skulpture, reljefi i crteži, a ukupno će biti izloženo više od 50 umjetničkih djela 18 autora.

Organizatori međunarodne likovne kolonije u Srebrenici i ove izložbe su Župa Presvetoga Srca Isusova Zvornik – Srebrenica te Franjevački međunarodni centar za dijalog, mir i pomirenje – Srebrenica, koji je tom aktivnošću započeo svoje postojanje, koje počiva na temeljima povijesti i umjetnosti.

Autori djela koja će biti izložena su: Vladimir Blažanović, Kristina Ćavar, Ante Čulo, Marijan Dadić, Dejan Duraković, Stijepo Gavrić, Anto Jurkić, Anto Kajinić, Mehmed Klepo, Josip Mijić, Žanna Erdelji, Boris Pejić, Zvonimir Perak, fra Petar Perica Vidić, Marko Živković, Ria Trdin, Slaven Miličević i Melvudin Ekmečić.

(www.jabuka.tv)2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.