Misteriozne siluete u Mepas Mallu su dosjetljivi kradljivci

Riješen misterij “neobjašnjivih pojava” u najvećem prodajnom centru u našoj zemlji

Mostarski “Mepas Mall” proteklo je ljeto bio top tema u Hercegovini i po “misterioznim duhovima” koji noću prevrću stvari, a zaštitari su navodno vidjeli i njihove siluete. Naime, noćni čuvari i jutarnji radnici redovito su se susretali s njima neobjašnjivim pojavama za radnog vremena.

– Preturaju se skladišta, radnice pojedinih butika ujutro zatiču svu robu ispreturanu s polica što im je neobjašnjivo, jer poslije njih nitko ne ulazi. Zaštitari se nose s neobjašnjivim treperenjem svjetala, lupanju, kao i paljenju i gašenju pokretnih stuba i niza drugih sličnih događanja.

Najviše jeze izaziva spoznaja da se u noćnim satima liftovi samostalno aktiviraju, a tu je snimljena i silueta- dodavali su brojni svjedoci “paranormalnosti”, koji su sve to “pokrivali” činjenicama da je na tom mjestu nekada bila stara bolnica, kao i mrtvačnica. Međutim, kako ljetu, tako se i ovim zagonetnim prispodobama dokonih ljudi bližio kraj. Kako neslužbeno doznajemo, policija je jučer konačno riješila ovaj misterij, i to tako što se otkrila rupa na trećem katu preko koje su lopovi noću ulazili i krali. Na taj je način nestalo više od 40.000 maraka vrijednosti sportske opreme iz skladišta jedne trgovine.

– Nitko nije znao za rupu promjera 80X40, koju su građevinari pogreškom ostavili prilikom izgradnje. Vjerovalo se da je u pitanju ventilacijski otvor i da se kroz njega ne može proći, ali su se prevarili. Stoga i ne čudi što im nije bilo jasno kako su preturane stvari jer nitko nije mogao proći neopažen pokraj njih i sigurnosne zaštite. No, kradljivci su našli rupu za neopaženi noćni upad u prazni poslovni prostor, a do nje su dolazili pomoću protupožarnih stuba iza Mepas Malla. Još se traga za njima, kažu nam istražitelji. (VLM | Robert Soldo)

4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.