Misteriozna smrt manekenke: Našli je golu na balkonu 6. kata – Jabuka.tv

Misteriozna smrt manekenke: Našli je golu na balkonu 6. kata

Golu nizozemsku manekenku Ivanu Smit (18) pronašli su mrtvu na balkonu šestog kata zgrade u Kuala Lumpuru. Najvjerojatnije je pala s 20. kata nakon zabave. Navodno se oko ujutro vratila u apartman s tuluma, a nekoliko sati kasnije pronašli su njezino tijelo.

Lokalna policija smrt tretira kao nesretan događaj iako članovi obitelji nesretne nizozemske manekenke inzistiraju na istrazi, prenosi 24sata.hr.

Ivanin djed Fredrik ne vjeruje da je Ivana pala s 20. kata.

– Pronađena je gola. Gdje su joj cipele i odjeća? Vjerujemo kako postoje kriminalni elementi u Ivaninoj smrti. Naravno da ne vjerujemo priči policije jer nam ne mogu dati ni fotografije ni izvještaj događaja – izjavio je Fredrik koji je u cijeli slučaj uključio nizozemsku ambasadu, ali i Interpol, piše Daily Mail.

Prije tragedije susjedi su čuli svađu?

Neposredno prije tragedije susjedi su navodno čuli svađu koja je dopirala iz stana u kojem je bila Ivana, a prema policijskom izvještaju u njezinoj krvi pronađeni su alkohol i ecstasy.

Ivana je radila za brojne poznate brendove među kojima je i Chanel. Prije 13 godina iz Nizozemske je doselila u Maleziju i pred njom je bila sjajna karijera koju je nažalost prekinula strašna tragedija.

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.