Miss Universe 2018: Titulu najljepše osvojila 22-godišnja Mia Pojatina

U finalu ovogodišnjeg izbora za Miss Universe 2018, među 19 djevojaka iz cijele zemlje, pobjedu je odnijela Mia Pojatina, koja će krajem godine predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru.

Kao počasna gošća bila je prisutna i prva supruga aktualnog američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana Trump.

22-godišnja Mia Pojatina iz Nove Gradiške, nova je Miss Universe Hrvatska za 2018. godinu.

Mia je diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, svira klavir, trenira odbojku, a u slobodno vrijeme bavi se boksom i pjeva, piše Tportal.hr.

U velikom finalu natjecalo se 19 djevojaka iz cijele Hrvatske, koje su svoje natjecanje započele preliminarnim natjecanjem, na kojem su imale intervjue sa članovima žirija, ali i bodovoanje u kupaćem kostimu. Najuspješnijih deset ljepotica prozvano je na pozornici u finalu, a potom je odabrano njih pet – Danijela Galeković, Mia Pojatina, Silvana Došen, Zlata Stefanova i Suzana Blažanović – koje su imale priliku odgovarati na pitanja žirija.

Drugom pratiljom proglašena je Splićanka Silvana Došen, prvom pratiljom Danijela Galeković iz Zagreba, dok je pobjednici Miji Pojatini pripala i titula Miss fotogeničnosti. Novoizabranoj Miss Universe krunu je predala prošlogodišnja pobjednica Shanaelle Petty.

Cijeli program vodili su Mario Sedmak i Miss Universe Hrvatske za 2005. godinu, Jelena Glišić, u glazbenom dijelu nastupili su Jacques Houdek i Goran Karan, dok su u prvom redu sjedile nekadašnje nositeljice titula: Elizabeta Burg, Ivana Delač, Ivana Mišura, Renata Lovrinčević, Marijana Rupčić, Natalija Prica, Snježana Lončarević, Sarah Ćosić, Lana Obad, Barbara Ljiljak.

Specijalna gošća izbora bila je bivša supruga Donalda Trumpa, Ivana Trump, koja je samo za ovu prigodu stigla iz Amerike kao članica žirija rado se fotografiravši sa bivšim missicama.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.