Misijana Brkić-Milinković, uz još dvije dame, dobitnica PRO PR Globe nagrade

U skladu s pravilnikom PRO PR GLOBE Awards, a nakon procesa nominacija, ukupno 25 renomiranih stučnjaka na području odnosa s javnošću iz 12 zemalja, dobitnici su PRO PR GLOBE Awards za 2022. godinu.

Bit će im uručene jedinstvene statue, umjetničkih radova studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, Sveučilišta u Rijeci.

Dodjela priznanja održat će se u sklopu svečane večere, 5. svibnja ove godine u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima, gdje se održava i 20. jubilarno izdanje PRO PR Konferencije.

Nagradu su osvojile: Misijana Brkić-Milinković, voditeljica korporativnih komunikacija u HT Eronetu, Aleksandra Marković, voditeljica odnosa s javnošću i marketing menadžerica u Tropic & Moj Market te Melisa Čengić, voditeljica odnosa s kupcima, voditeljica marketinga te menadžerica odnosa s javnošću u Porsche-u iz Bosne i Hercegovine, priopćili su organizatori iz Agencije Apriori World.

Iznimno sam počašćena i sretna zbog činjenice da sam ove godine jedna od dobitnica prestižne PRO PR nagrade i zahvaljujem kolegi Danijeli Koletiću i cijelome njegovu timu i ocjenjivačkom sudu PRO PR GLOBE Awards na ukazanome povjerenju. U PR-u sam gotovo dva desetljeća, a već osam godina u HT Eronetu vodim Odjel za korporativne komunikacije i drago mi je što je moj rad u ovom području prepoznat i nagrađen. Naravno, ovo mi je priznanje i poticaj da u svome poslu budem još bolja i dam još više osobnoga doprinosa u području odnosa s javnošću, kazala je dobitnica nagrade Misijana Brkić-Milinković.

Misijana osim što je voditeljica korporativnih komunikacija u HT Eronetu, i glavna tajnica Matice hrvatske Mostar, članica-suradnica Hrvatske akademije za znanost i umjetnost u BiH, članica Uredništva časopisa MH Mostar “Motrišta”.

Bila je i dugogodišnja novinarka Večernjeg lista, a, među ostalim, dobitnica je i Plakete Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru, Studija novinarstva, za razvoj profesionalnih standarda u novinarstvu i doprinos promicanju Studija novinarstva te Povelje HAZU-a u BiH za izniman doprinos razvoju književnosti i umjetnosti i suradnju s HAZU-om u BiH.

Trenutačno je doktorandica na Interdisciplinarnom doktorskom studiju, smjer Komunikacijske znanosti, na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

PRO PR GLOBE Awards jedini je program nagrađivanja pojedinaca, koji svojim radom doprinose boljoj percepciji pozicioniranja profesije odnosa s javnošću na globalnoj, regionalnoj i lokalnoj razini.

Ovo je jedinstveni program nagrađivanja, fokusiran na dodjelu priznanja pojedincima, a ne projektima. Specifičan je i po tome što je namjenjen pojedincima, koji su u suradnji sa svojim timovima i suradnicima, vodeći se za etikom poslovanja i standardima struke, uspjeli ostaviti trag na području odnosa s javnošću.

Povjerenstvo, koje uključuje bivše dobitnike ove nagrade i članove organizacijskog odbora, odlučuje o dobitnicima na temelju podataka prikupljenih nakon postupka nominacije, što uključuje: pregled biografije, medijske objave i druge relevantne javne izvore informacija koje mogu potvrditi vjerodostojnost i stručnost kandidata u procesu nominacije i odabira za PRO PR GLOBE Awards.

Od 2017. godine, PRO PR GLOBE Awards jedini je program dodjele nagrada u kojem pobjednike nominiraju i četiri svjetske komunikacijske udruge: International Public Relations Association (Međunarodna udruga za odnose s javnošću) – IPRA, International Communication Consulting Organisation (Međunarodna organizacija za komunikacijsko savjetovanje) – ICCO, The Public Relations and Communications Association (Udruga za odnose s javnošću i komunikaciju) – PRCA i Chartered Institute of Public Relations (Ovlašteni institut za odnose s javnošću) – CIPR.

U sklopu PRO PR GLOBE Awards, dodijelit će se tradicionalno i priznanja PRO PR Vision City, PRO PR Vision Manager i Infigo Award za poseban doprinos razvoju upravljanja komunikacijama.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.