Miroslav Škoro službeno registrirao stranku

Miroslav Škoro registrirao je svoju stranku, o čemu je izvijestio na svome Facebooku, navevši da je Domovinski pokret primio rješenje Ministarstva uprave o upisu u registar političkih stranaka.

Domovinski pokret primio je od Ministarstva uprave rješenje o upisu u registar političkih stranaka u Republici Hrvatskoj. Poštujući mjere za suzbijanje koronavirusa, djelovanje ćemo u što većem obujmu organizirati putem digitalnih platformi, naveo je Škoro u petak navečer na Facebooku.

Dodaje kako je “dobrodošao svatko kome je ispred svega interes Hrvatske, a ne njegov vlastiti interes”.

(Hina)


27 komentara

 • Šta je ti iznad, šta se pjeniš. Zar ti ni sad nije jasno koliko je opljačkan ovaj narod, sad kad u tim bolnicama nema ništa da bi se zaštitili bolesni i uposlenici.
  Dakako što više jakih stranaka sa poštenim ljudima koji muda imaju pa onda bagra lopova ide u zatvor a ne da vlada ovom ustrašenom sirotinjom.

  • A dok su bile te privatizacije i profiterstvo dotični “mudonja” reklamirao niihove proizvode, pjevao za stranku, bio na njihovoj listi, 28 godina u stranci a zadnje 2 govori 30 godina nam ovako…. Jak karakter nema šta.
   Prije smo imali proljeće, Veselice i ostale ikone otpora koji su radije zatvor birali i glavu riskirali a danas ovakvi do jučer s njima a danas protiv

   I nije izašao iz HDZa kad ga je Karamarko ,koji je vodio Mesiću kampanju, vodio već je Plenković previše bio…

   Ako će itko iskoristiti ovaj virus onda će to ovi neki koji su “pametniji “ od država poput Italije, Španjolske, Njemačke, SAD, njihovih liječnika i sebi populističku kampanju na tome graditi.

 • Eto Skoro ti je postenjacina!!!lopov i udbas koji je pomogao onom jadu da pobjedi.Skoro pokro glazbenu uniju, parkiraliste sebi uzeo i bere pare, vinograde i vinarije i uz to vjenco se sa srpkinjom u pravoslavnoj crkvi dok su nas oni klali.Skoro je g…o.

 • Za Tea ,zlato uzmi nešto blaže da ti bude ok ,Škoro vrhunski UDBIN operativ kodnog imena NUNA ,najzaslužniji za dolazak luđaka Milanovića ,a a sreća u nesreće izgledi su da mu nesretna “korona”neće dovesti istog Bernardića

  • Milanovića je doveo anemični zemljak.Za navodno ime upitaj dežurnog udbaškog provokatora keleminca iz HČUS -hrvatska čista udbaška stranka kojoj i ti pripadaš

 • škoro kurviin sine, samo nam si ti još falio uovom jadu ibjedi.Ratni dezeteru, kukavico, smeće od pjevača i ratni profiteru pa di si bio svih ovih silnih godina dok su četnici komadali Hrvatsku i komunisti i sotonisti poput Mesića rugali se svakom hrvatkom čovjeku?
  Dvadeset i pet godina si kao prava Judina sorta šutio i bogatio se kao i desetine drugih ratnih pofitera,ali oni za razliku od tebe , barem nisu pjevali po srbijanskim klubovima po Čikagu dok je Hrvatska krvarila.
  Kad si no se se pojavio Škoro u politici?
  U trenutku kad je trebalo rušiti i srušiti predsjednicu K.G.Kitarović.
  Nigdje te nije bilo judina sorto dok su Hrvatskom haračili Mesić, Milanović, Račan, Josipović,Sanader, i ostala komunistička bagra vođena tzv, kukuriku kolacijom?
  Valjda su to bili tvoji prosrpski kolicijski miljenici antihrvatske prljave prošlosti..
  Znao si ti kad se treba pojaviti i rušiti hrvatsku predsjednicu, da , znaš ti dobro Judin sine da u Hrvatskoj ima stotine tisuća politički nepismenih Hrvata kojima možeš prodavati muda pod bubrege i usput ih uvjeriti kako jedan ratni dezerter i ratni profiter sve čini baš radi njih!
  Nema puno naroda u Europi kojima bi jedan ratni dezerter mogao biti uzor i vođa.
  Nažalost, pokojni Vlado Gotovac,istinski uznik i patnik, veliki domoljub i intelektualna veličina kakva se rijetko viđa na ovim prostorima itekako je bio u pravu kad je jednom zgodom u jednom svom eseju iznio svoje zapažanje rekavši kako su hrvati politički nepismen i neobrazovan narod kojeg razne mutikaše, smutljivci i lovci u mutnome počesto povuku u lažne euforične avanture koje uglavnom zavrašavaju itekako pogibeljne za hrvatski narod..
  Škoro je jedan od tih lupeža i kurvinih sinova koji se kao ratni dezerter predstavlja onoj domoljubnoj populaciji koja je iznjela rat na svojim leđima i plećima i na svojoj krvi ostvarila slobodnu Hrvatsku -kao spasitelj države i naroda..A hrvati kao dasu zaboravili da je Miroslav Škoro,ratni dezerter i ratni profiter , čovjek koji je upoznao svoju suprugu srpkinju u srbijanskoj zajednici u Čikagu 1991 godine , pjevavši u njihovim klubovima , dok je istodobno četnička ruka i četnički nož palio,žario i klao Hrvatskom sve što im je stiglo pod ruku ili pod nož..
  Eto, to je prava istina o ratnom dezerteru i Judinom sinu Miroslavu Škori.

 • Bože moj koliko ja volim Hrvatsku. Nitko je ne voli više od mene.Možda je Jakov voli skoro kao ja.Jeste vidjeli kako srčano pjevam.kako ruku držim na srcu.To nitko ne može. Dok ja volim Hrvatsku Jakov pazi na dječicu.

 • Ljudi.budimo pametni,IZABERIMO DRAGOG ISUSA ZA PREDSJEDNIKA.dosta vise stranaka i praznih prica.politicari nemogu nista bez nas.Nek nam bude dragi Isus sve u zivotu,a ovim profiterima ne pridavati pozornost.

 • Za 17:57,pa mi se znamo kolega okani se Keleminca ,istina je da je NUNA ,određen kao zadnji koji će srušit Hrvatsku za koju smo ja i ti krepavali i mnogi naši dali živote ,edukacija ne šteti ,učimo a ne po kavanam slušat svašta šta nas upropaštava ,živio

 • Škoro potpisa si sebi kraj uskoro ,ne zapiva ti više ,kraj ti je u svemu od svoje nervoze si doveo budalu Milanovića i uvuka si needucirane branitelje kontra Hrvatske ,ali ima netko tko sve vidi i prati (dragi BOG ,a ne tvoj idol tito)vratit će ti se sve UDBIN pomagaču

 • Sad nasao da registrira stranku,kad smo svi zaokupljeni sa koronom,licimjer.Nek on svoje hrvatstvo dokazuje u svom domu.Upamtite politicari samo gledaju svoje dupe,briga njih za narod.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.