Miroslav Škoro prelomio, kandidirat će se za gradonačelnika Zagreba – Jabuka.tv

Miroslav Škoro prelomio, kandidirat će se za gradonačelnika Zagreba

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta i potpredsjednik Hrvatskog sabora, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, kandidirat će se na lokalnim izborima za gradonačelnika Zagreba.

Škori se, nakon smrti gradonačelnika Milana Bandića, neočekivano pružila prilika da privuče taj dio biračkog tijela, pa su u njegovoj stranci procijenili da bi upravo on bio najbolji njihov kandidat.

Za Bandića je na prošlim lokalnim izborima glasalo 100.000 ljudi, pa sada kreće lov na te birače.

Sam Škoro zadnjih dana nije bio određen o mogućoj kandidaturi, ali nije je ni odbacivao već je cijelo vrijeme zapravo podgrijavao tu priču, a nakon Bandićeve smrti postalo je jasno da ozbiljno o tome razmišlja. I sami članovi Domovinskog pokreta isticali su kako ga vide u toj ulozi.

Škoro je u srijedu bio i na Bandićevu sprovodu gdje je rekao da će vrlo brzo, kao što je obećao, izaći s kandidatkinjom ili kandidatom koji će predstavljati Domovinski pokret.

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)


24 komentara

 • Dje se to predaje za kandidaturu. Evo nestalo posla pa bi i ja. A inace pevam po kafanama i svatovima..A Volim i popit malo vise . Nekad poDvucem crt. Ako more uputite me i ja bi.na drzavne jasle siso masovnu platu od porezni obveznika..hocu rec ovaca… krast ne znam al Naucit cu

 • Škoro , srami se, ti si najveće zlo što se pojavilo , nestalo love , nema koncerta nema više pajdaša , Bandiću , legendo počivaj , imao si se zašta rodit….nije se više takav rodio

 • Škoro će opet oslabit normalne kandidate tako da će ekstremna antifa imat veće šanse da dobije izbore. On je poilitički diverzant.

  • Upravo tako. Politički dirvezant sa zadatkom da oslabi kandidate centra i desno.
   Znači radi za ljevicu. On dobro zna da pobjediti ne može

 • Jeli to onaj Skoro sto je za vrime Juge dobio odobrenje od komiteta da moze imati radio emisiju na radio Osijeku?znamo da su u to vrime svoje emisije mogli imati samo ljudi odani partiji.
  u zadnje vrime Skoro glumi desnicara a svi znamo da to radi po zadatku

 • Koliko jada od hadeze glasača. Trolaju po zadatku za sendvič i pivo. Većega zla narod Hrvata nije imao od partije hdz, koji je slijednik kpj/skj. Svi komunisti u partiji hdz i glume nekakve centre, desne centre i desničare, a radi se o slijednicima titine zločinačke ideologije u kojoj je dobar Hrvat, samo mrtav Hrvat. Ovih nekoliko nepismenih koji se pridružuju partiji hdz su šaka jada koji će za sendvić i pivo i koju markicu za kladionicu i rođeni majku založiti i prodati.

 • Nisam Škorin fun al kad neko veli glasove desnice uzet ma koje desnice?Danas u Hrvatskoj zapravo nema niti prave desnice niti ljevice,osim ovih marginalnih ljevičarskih i desničarskih stranaka.Kao prvo prije smrti Bandića HDZ je svjesno stavio potpunog anonimusa za kandidata bez ikakvih šansi,jer ruku na srce i s puno jačim kandidatima su u Zagrebu loše prolazili,Zašto?Zato jer nebi uzeli glasove Bandiću s kojim skupa vladaju i koaliraju da on i dalje ostane na čelu grada i skupa s njima vlada na razini grada i države,a pro forme eto kandidirali su svog kandidata. Sve ankete su pokazivale i za života Bandića da ovaj Matošević uvjerljivo vodi ispred Bandića i vjerovatno nebi uzeo ovaj mandat da je živ.Vjerovatni pobjednik je ili ovaj Matošević ili ovaj iz SDP Klisović tko od njih uđe u drugi krug ,uostalom i sam Bandić je prve mandate osvojio preko SDP-a.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.