Mirko Filipović spasio psiće s ulice: ‘Dali su mi stotine pusa’

Mirko Cro Cop Filipović u pokušaju je da udomi dva napuštena psića.

U subotu je na svom Facebooku objavio video zaigranih štenaca uz poruku kako ih je pronašao dan ranije u Privlaci. Filipović kaže da su psi spavali na travi uz cestu i da su vjerojatno izbačeni iz automobila.

Nahranio ih je i dao im vode te skinuo krpelje koje je mogao. U utorak će psiće odvesti i kod veterinara koji će poskidati sve kreplje i cijepiti ih.

“Ukoliko netko želi udomiti ove nesretnike neka me kontaktira. Pis su jako mladi, koliko mogu vidjeti imaju maksimalno godinu dana, a moguće i manje. Ukoliko netko odluči pružiti im dom, psi će biti cijepljeni, čipirani i kastrirani tako da neće biti nikakvog troška oko njih“, poručio je Filipović. Napisao je i da bi ih, da nema toliko svojih, on uzeo sebi jer su, kaže, predragi, piše Dnevnik.hr.

“Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi“, zaključio je.

(www.jabuka.tv) 


1 komentar

  • Pozivamo udrugu za zaštitu životinja da Mirka nagradi sa par tisuća kuna,da on nebi trošio svoj novac… NJegova potrošena kuna je jako velika…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.