Miočić otkrio zašto se borio s najmanjom kilažom otkako je u UFC-u

Nakon što je nokautirao Cormiera i trijumfalno se vratio kući, Stipe Miočić odabrao je Chaela Sonnena kao prvu osobu kojoj će dati intervju nakon povratka u Cleveland.

U tom je razgovoru Miočić otkrio zašto je u ovu borbu ušao nikad lakši.

Stipe je za ovu borbu težio 104 kilograma, što je uvjerljivo najmanja težina otkako se bori u UFC-u. Mnogi su smatrali kako je to bila strategije, s ciljem da u borbi bude brži. No, Stipe je otkrio kako to nije bilo u planu.

To je moja današnja težina. Supruga mi je dobro kuhala i dobro me hranila. Jeo sam puno kvalitetne hrane i pio sam puno vode. Radio sam prave stvari i izgubio sam kilograme. Nije to bilo nešto što sam pokušavao, kilogrami su jednostavno otišli dolje. Osim toga bilo je vruće ljeto i znojio sam se više nego uobičajeno, ispričao je Stipe, pa je komentirao početak borbe kad nije izgledalo da bi on mogao pobijediti.

Prva runda bila je apsolutno užasna, rekao je Stipe, na što mu je Sonnen odgovorio kako se činilo da će biti potrošen budući da je bio bačen i udaran na podu, prenosi Index.hr.

Upitao je Stipu kako se uspio vratiti svjež, na što je prvak rekao:

Imam najbolje trenere na svijetu koji su me kroz pripreme odveli u pakao. Da nema njih ne bih bio tu gdje sam danas. Ovo je borba na pet rundi, ne boriš se samo pet nego 25 minuta. Morao sam ustati i nastaviti se boriti onako kako sam trebao od početka.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.