Ministarstvo sigurnosti BiH: Kaznena prijava ostaje bez obzira na povlačenje odluke u HBŽ-u – Jabuka.tv

Ministarstvo sigurnosti BiH: Kaznena prijava ostaje bez obzira na povlačenje odluke u HBŽ-u

Ministarstvo sigurnosti BiH će, neovisno o povlačenju sporne odluke o zabrani kretanja državljanima BiH u Hercegbosanskoj županiji, podnijeti kaznenu prijavu nadležnom tužiteljstvu.

Nakon reakcije Ministarstva sigurnosti BiH na odluku Hercegbosanske županije, kojom su zabranili kretanje državljanima Bosne i Hercegovine u Hercegbosanskoj županiji, a što je suprotno Ustavu Bosne i Hercegovine, i najave ministra sigurnosti BiH Fahrudina Radončića da će podnijeti kaznenu prijavu protiv vođe Stožera Ivana Jozića, jutros je zaprimljen akt Županijskog stožera civilne zaštite Hercegbosanske županije, kojim se sporna odluka stavlja van snage.

Neovisno o tome, Ministarstvo sigurnosti BiH će nadležnom tužiteljstvu uputiti cijeli predmet, priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

Ministar sigurnosti BiH Fahrudin Radončić je u reakciji na spornu odluku naveo da Ustav BiH garantira pravo svakom građaninu da se slobodno kreće na teritoriju cijele države.

Povučena odluka o zabrani ulaska bh. državljana na područje HBŽ

(www.jabuka.tv)


10 komentara

 • Samo udarajte po Hercegovini, za nesto bolje od vas i neznamo a i vi isto imate samo tu jednu metu! Sto kazneno ne prijavite one koji protuustavno slave 9. sijecnja? Prpa, a……

 • Moj Radončiću treba vas kazneno prijavit,ljudi sebe izoliraju što bi svaka županija odnosno grad trebao uraditi dok se ovo ne smiri ali velika je mržnja prema Hrvatima tako što god oni urade ajmo suditi fuj gadite mi se.Do neki dan sam vas podržavao jer ste dobar posao sa migrantima uradili što Mektić nije cijeli mandat ali u vama ostaje ona mržnja što nije dobro ni za jednog čovjeka

  • Normalni, sve sto je hrvatsko u Sarajevu se mrzi.Da neznam sta da uradis u BiH , a hrvat si to nije dobro .Ta mrznja je toliko jaka da se moze i rukom opipati.Boze sacuvaj.

 • ne razumijem cemu vako nakaradna ideja a da se pritom ne razmislja o mogucim posljedicama,
  konkretno npr. imam babu i dida u Duvnu oboje preko 80g. i u ovoj situaciji ovise iskljucivo o meni i zbog hrane i ljekova,
  prema ovoj naredbi nemogu vise u Duvno,
  koja brilijantna ideja to mogu samo u HDZ izmislit,oni bi se igrali malo granicara na stetu obicnih ljudi..

 • Ne vucite vraga za rep, ovo je prelivena casa, samo sitnica fali da se Hrvati otcjepe, pa vi probajte istjerat narod na ulice.

 • Otcjepit ce se sve države u EU, vidite da svak svoje granice zatvara. Ako su sam ne pomognes ne ocekuj pomocod drugog. Ovo je opomena sto se tiče proivodnje hrane, lijekova, zdravstva,vojske, civilne zaštite. UKINITE SVE ONE UDRUGE PO HRVATSKOJ I KOD NAS KOJE NAS BLATE, IZAZIVAJU RAZDOR MEĐU NARODOM, PODGRIJAVAJU UVIJEK NEKU GENOCIDNOST. BIT ĆE NOVCA I ZA IZVOZ. ZAVIJTE IM PIPU, TISUCE UDRUGA KOJE NICEMU NE SLUŽE. Ako to sada ne napravite prave ste kukavice, gdje su sad ž a b e, b a b e, d o k u m en te, frljici, vili matula, ursa raukar, istjerao ih potres iz centra Zagreba sto su pokrali stanove Hrvata koje su ubili 45.

 • Treba kazneno prijaviti i goniti one šoviniste, Islamiste, komuniste i fašiste koji HBŽ zovu “kanton 10! ili “livanjski kanton”. Jesi li o tome razmišljao Radončiću?

 • Livno za vas svakako nije Bosna,za vas je Bosna jedino Sarajevo i nista drugo,zivijo drug Tito,da je njegova vlast svaka bi bolnica bila opremljenija od ijedne u Europi a ne kao danas da nemaju WC papira u bolnici

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.