Ministarstvo prodaje hotel u Baškoj Vodi za skoro 10 milijuna KM

Ministarstvo državne imovine raspisalo je novi javni poziv za prodaju hotela Hrvatska u Baškoj vodi, po početnoj cijeni od 35,9 milijuna kuna ( 9.460.487 KM ), nižoj nego u prethodnom pozivu, a ponude se trebaju podnijeti do 26. listopada, objavljeno je na internetskim stranicama tog ministarstva.

Riječ je o hotelu u blizini mora i bivšoj vojnoj nekretnini, kategoriziranoj s dvije zvjezdice, koja je u funkciji i sezonski prima goste.

Kako se navodi u pozivu, hotel je smješten u centru Baške Vode, ima 136 smještajnih jedinica, od čega 128 soba i 8 apartmana. Ukupna mu je bruto površina 12.500 četvornih metara, a neto površina 8956 četvornih metara.

Rok za podnošenje ponuda je 26. listopada u podne, na adresu Ministarstva državne imovine, Ivana Dežmana 10, a potencijalni kupci moraju do 23. listopada platiti i jamčevinu od gotovo 1,8 milijuna kuna.

Hotel Hrvatska na Makarskoj rivijeri već se ove godine nudio na prodaju, po početnoj cijeni od gotovo 44 milijuna kuna i uz jamčevinu od 2,1 milijun kuna, na koji nije pristigla niti jedna ponuda.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.