Ministar Begić pružio potporu širokobriješkim braniteljima

Ministar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke Mladen Begić primio je predstavnike širokobriješke Udruge dragovoljaca i veterana iz Domovinskog rata i prve ratne zapovjednike Prve dragovoljačke postrojbe protiv agresije na BiH ‘Poskok bojne’.

Predstavnik ratnih zapovjednika širokobriješke ‘Poskok bojne’ Mladen Ljubić upoznao je ministra Begića o dosadašnjim aktivnostima pripadnika ove postrojbe pri rješavanju statusa organizatora otpora agresiji na BiH i izrade Zakona o organizatorima otpora, te o činjenici kako je rekao Ljubić ‘da su prvi u obranu BiH stali pripadnici ‘Poskok bojne’.

Ministar Begić je istaknuo da će pružiti punu potporu nastojanjima pripadnika Prve dragovoljačke postrojbe protiv agresije na BiH ‘Poskok bojne’ u ostvarivanju njihovih prava.

Prvi ratni zapovjednici ‘Poskok bojne’ i predsjednik širokobriješke Udruge dragovoljaca i veterana iz Domovinskog rata Tomislav Čerkez izrazili su punu potporu Odjelu za branitelje HNS-a i ministru Begiću na svemu što su do sada učinili za branitelje, kao i u njihovom daljnjem radu.

(www.jabuka.tv)25 komentara

 • dali ste ljudima 4 invalidnine a za ostale nitko ne spominje ,begiću puna podrška jedan od rijetkih koji se iskreno bori za branitelje

  • Idući mjesec ostatak,jedini ministar Begić osta dostojan svoje riječi pruzija otpor Helezu,Lagumdžiji,Nikšić, minstre idemo dalje

 • jebo te begic, i sto je on obranio sve u svoj dzep, pravi branitelji niti imaju invalidnine niti su clanovi nekvi izmisljeni udruga.. pozdrav svima koji su devedeseti bili na prvim crtama u pjesadiji , a ne po raznim logistikama krali konzerve.. svak ce se negdi prepoznat

 • Za ova zadnja dva komentara i gosta,ok ako mislite da se ne radi da valja dođi te u ministarstvo branitelja kod gosp.Begića sa novim,konkretnim prijedlozima što i kako popraviti na bolje.Ovako žugati na portalima pod raznim imenima ništa nam dobra neće donjeti.Samo dijalog i konstruktivni razgovori mogu nas spasiti od bošnjačke pokvarene politike,i onog što smo proživili u mandatu Heleza,mrzitelja hrvata.Begiću puna potpora,čovjek se bori koliko mu njegov položaj dozvoljava.U odnosu na ranije ministre branitelja,Bešlića i Kvesića u vladi ZHŽ-e,Begić je gospodin i čovjek iz naroda.Odlično Mađa samo naprijed tako.Preko noći se neke stvari ne mogu promjeniti,ali se da popraviti dosta stvari na bolje u braniteljskoj populaciji,puna podrška branitelja Širokog.

  • Kanite se uvijek prozirnih prica.Narodu zamazujete oci svojim lazima i podvalama.
   90% invalidnina u Herceg Bosni su lazne i primaju ih lazni invalidii velika vecina njih nisu ratani vidili.
   Kako moze invalid raditi na kamionu s kranom u elektri kako moze invalid raditi u laboratoriju istrazivackom,kako moze invalid biti gradonacelnik..To samo moze u nas
   zato i jesmo ovako “NAPREDNI”

 • BRAVO ANTE SAMO PREKO MINISTATSTVA BRANITELJA HRVATISKI BRANITELJI SE MOGU IZBORITI ZA SVOJA PRAVA SAMO PREKO MINISTARSTVA BRANITELJA GOSPODIN BEGIC JE PRAVI .ZESTOKO SE BORIO ZA PRAVA BRANITELJA U EMISIJI “POSTENO” ALI SU NIKSIC JERE I HELEZ BILI JACI. A DEVEDESETKA POKVARENA .IZDAJICA HRVATA SAMO ONIMA DO 2004.

 • Ti si jedan od onih koji su ponudili ako kasni obrok pet minuta. Nije rat samo ležanje na prvoj crti ima rat i drugih sadržaja.

 • Mladen Begić je jedini koji se suprostavio onom Helezu za kojeg svaka izgovorena ružna riječ je blaga jer je gori od plastike.Gledao sam emisiju uživo i još se može naći na internetu kako se Begić suprostavio Helezu. Helez mu je javno prstom prijetio ali se Begić nije bojao i javno mu rekao kome prstom prijetiš a Helez ko pička ušutio a Begić kaže kome prstom prijetiš. Lako je sjediti za tipkovnicom i pisat i neistine širit lažni branitelj ovaj onaj . Vaš se Begić izborio za Vas i zahvalite njemu.Naša Županija NHŽ JE POPUŠILA PRAVO . U našoj županiji branitelj ostao bez noge a Helezova revizija mu dala 70% drugi branitelj izišo na reviziju jer je ranjen dobio 0% a pun gelera. Zahvalite Bogu što imate Begića a nemoj te ga oblajavati on je sve snage uporabio i izborio se za sve Vas. Ja sam branitelj i 2009 me Helez mako s liste branitelja a što još najgore poslali nas u mirovinu po povoljnim uvjetima i to nam uzeo zar čovjek ako stekne neko pravo neme pravo uživati nego se digla mržnja Heleza prema Hrvatima i svoje stavljo na plaću starte mlade maloljetne a što je od HVO gazio hvala dragom Bogu što mu je mandat isteko dabogda mu BOG DAO ONAKO KAKO JE ON HRVATIMA RADIO I NJEGOVOJ DICI.

 • Ljudi mojo okanite se price U 12 sati pisete knjige po portalima a svakom puna basta stira i slatkovine okrenite se radu .

 • bolan,,,begicu,,sve,istraj,,na,reviziju–KAKO.VAS.POJEDINACA.NIJE,STID,,,PRIMATI,INALIDNINU..70POSTO..A.NIGDI,NISTE,,,BILI..STICI,CE,VAS,BOZIJA.KAZNA..I.SREDILI,PENZIJE…,,KAD,DOKAZU,DA,SU,FALS,PAPIRI,,NATRAT,,ZAPOVIJEDNIKE,I,DOKTURE,,DA,SE,,VRATE,,,LOPOVI,,STO,SU,PRIMALI.GODINAMA..

  • TAKO JE slazem se u potpunosti
   Istinski invalidi i branitelji su vecina zakinuti i zaboravljeni
   Najprije Begic bi trebao napraviti reviziju u zgradi u kojoj obitava,tj.ministarstvu branitelja i ministarstvu zdravstva,pa neka vidi koliko mu djelatnika bivsih i sadasnjih ima invalidninu nezakonitu.Bili su na polozajimai pokrali sto se moglo pokrasti i to sver od bijedne sirotinje i sad se busate u “Hrvatska PRSA”
   Jadan je ovaj narod pored takvih “HRVATINA”

 • Vidi ekipe da in procitas nalaze za invaldninu trebalo bi ih pitati a nijedan nije Vidio ziva cetnika.MLadene kad poet dodju spremi ih U vratlo puncu da vide da se moze od svog rada zivjeti I neka ti bar opliju lozu da dzaba ne gubis vrime

 • Ove zaboravljene će riješiti Helez,vi niste došli Begiću pitati za savjet nego ste trčali Helezu i dočjekali ga u Posušju što je njemu laskalo da razjedini hrvate.Zato sada vi zaboravljeni lijepo nazovite Miškić bus i organizovano Helezu u Bugojno da vam riješi obećano.Prodali ste se najvećem neprijetelju hrvata u zadnjih 20 god.Sram vas bilo.Pored svih hrvatsih udruga političara vi trčali Zukanu,njemu godilo što vi lajete na Begića i našu ZHŽ-ju. Eto vam Helez,sve dođe i prođe.Dobar dio vas zaboravljeni ste potpisali i pristupnice SDP-i,zato se javite Nikšiću i Lagumđžiji oni će da vam pomognu sigurno.Sada imate Komšića,Suljagića jDF-u primiće vas i oni samo opalite lajati na hrvate svoje susjede.

 • svi što im je pružio potporu imaju penziju ili skrb šta je sa nama koji nemamo ništa kad ćeš nama pružit potporu.ovim ja koliko znam ne treba bolja potpora

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.