Milorad Mažić: Nisam mogao suditi finale SP-a zbog uspjeha Hrvata

Srpski sudac Milorad Mažić i njegovi pomoćnici po mnogim stručnjacima za suđenje bili su glavni kandidati za suđenje finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, ali nisu imali tu čast dijeliti tu pravdu u najvećoj nogometnoj utakmici na svijetu.

Mažić je nakon suđenja finala UEFA Supercupa i finala Lige prvaka bio glavni kandidat za dijeljenje pravde i u finalnoj utakmici Svjetskog prvenstva i po FIFA-i.

Ipak, za tu mogućnost morat će pričekati neku novu priliku, a u intervjuu za srpski “Nedeljnik” otkrio je i glavni razlog zašto ga se nije gledalo na Lužnjiki stadionu 15. srpnja.

Nemojte me pogrešno shvatiti, ali nepristojno bi bilo dublje ulaziti u tu temu. Istina je da svakako nismo mogli suditi utakmicu u kojoj je akter hrvatska reprezentacija. Eto, to vam dovoljno govori. Poslije utakmice četvrtfinala, derbija između Brazila i Belgije, otvorila su nam se skoro sva vrata, ali na kraju jedna nisu, na našu žalost. Iskustvo nas, jednostavno, uči, otvorit će nam se neka druga životna vrata, rekao je Mažić.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.