Milićević: Federalni stožer CZ radio po procedurama i transparentno – Jabuka.tv

Milićević: Federalni stožer CZ radio po procedurama i transparentno

Zapovjednica Federalnog stožera civilne zaštite i ministrica financija Jelka Milićević izjavila je danas da je krizni stožera sve radio po procedurama, transparentno i da je ponosna na urađeno.

Pred zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta FBiH na izvanrednoj sjednici o aktivnostima Vlade tijekom pandemije, s posebnim naglaskom na javne nabavke, Milićević je govorila o ulozi i funkcioniranju Federalnog stožera civilne zaštite, te podsjetila na njegove aktivnosti u ranijem i novom sastavu.

Ono što se pripisuje da je kao nešto negativno ili loše, to je nešto što s punim pravom mogu reći da se ne dotiče Stožera civilne zaštite. Sve ono što smo mi radili obavljeno je vrlo transparentno, naglasila je Milićević.

Dodala je da je prvi put informacije o eventualnim nabavkama dobila na Vladi FBiH. Podsjetila je da Stožer donosi odluke o pokretanju javnih nabavki, a procedure provodi FUCZ.

Za svaku odluku o pokretanju javnih nabavki dobije se suglasnost i valjane su onog trenutka kada prođu na Vladi. Imali smo dobre namjere. Gdje je to iskočilo, kako je to iskočilo, neka utvrde nadležni organi, istaknula je Milićević.

(Fena)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.