Miley i Shakira pokorile su svijet pjesmama kojima se osvećuju bivšima

Kolumbijska pjevačica Shakira i američka pjevačica i glumica Miley Cyrus odlučile su svu svoju ljutnju i ogorčenost zbog prekida s bivšima izraziti u pjesmama.

Shakira je o Piqueu pjevala u “BZRP Music Sessions #53”, a Miley o Liamu Hemsworthu u pjesmi “Flowers”.

Detalji prekida dugogodišnje veze legendarnog španjolskog nogometaša Gerarda Piquea (35) i pjevačice Shakire (45) te borba za skrbništvo nad njihovom djecom već mjesecima privlače pažnju svjetskih medija, a glazbenica je svoje frustracije i ljutnju izbacila u svojim stihovima pjesme “BZRP Music Sessions #53” koju je objavila 13. siječnja. 

Shakira i Miley Cyrus pokorile internet u nekoliko dana

U njoj pjeva kako je “zamijenio Rolex za Cassio te Ferrari za Twingo”, a provokacije su počele kada je na Shakirinom balkonu osvanula lutka vještice koja gleda na kuću nogometaševe majke.

U tekstu još kaže: “Ovo je za tebe da budeš osramoćen, da prožvačeš i progutaš, progutaš i prožvačeš. Neću ti se vratiti, ni ako budeš plakao, čak ni da me moliš. Jasno je da nisam ja kriva što te kritiziraju, ja samo stvaram glazbu, žao mi je ako te to ‘zapljusne’.

Ostavio si me s mamom kao susjedom, novinama pred vratima i dugom u riznici. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali samo si me učinio jačim. Žene više ne plaču, žene budu plaćene”.

Pjesme o slobodi, samostalnosti i snazi žena

“Bez ljutnje dušo, želim ti sreću s mojom takozvanom zamjenom. Ne znam što ti se dogodilo, ponašaš se tako čudno da te čak ni ne prepoznajem. Ja vrijedim kao dvije 22-godišnjakinje”, pjeva još latino pjevačica, misleći na studenticu Claru Chia Marti.

Pique je na pjesmu odgovorio prvo u svojoj emisiji ‘The Kings League’ gdje je rekao kako ima ugovor s Casiom, a prije koji dan je na posao čak stigao u bijelom Twingu čime je odlučio pokazati kako ga njezine riječi ne diraju. Na fotografijama je Pique izgledao veselo te se čini kako ga pjesma posvećena njemu nije pokolebala.

A “osvetnički” je u novoj pjesmi nastupila i Miley Cyrus (30), u pjesmi “Flowers”, koja se vrti po svim društvenim mrežama te je glavna tema gotovo svih Instagram i Facebook Reelsa te TikTok videa.

“Flowers” su najveći hit društvenih mreža

Pjesma govori o osnaženosti žene nakon propalog romantičnog odnosa. Pjesmu je objavila na rođendan bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha (33), a brojni na društvenim mrežama govore kako je neke riječi direktno uputila njemu, odnosno da ih je napisala kao odgovor na pjesmu Brune Marsa koju je Liam njoj posvetio.

Radi se o pjesmi “When I Was Your Man” u kojoj tekst ide: “…Da sam ti trebao kupiti cvijeće i držati te za ruku. Trebao sam ti dati sve svoje sate kad sam imao priliku, voditi te na svaku zabavu jer sve što si željela je plesati”.

“Mogu sama sebe voljeti bolje od tebe”

U Mileynoj pjesmi tekst ide: “Mogu si sama kupiti cvijeće, napisati svoje ime u pijesku, razgovarati sama sa sobom satima, reći stvari koje ne razumiješ. Mogu se odvesti na ples i mogu se držati za ruku. Da, mogu se voljeti bolje od tebe”.

Osim toga, Internet korisnici su primijetili kako su još neke stvari možda povezane s bivšim suprugom. Primjerice, spot za pjesmu navodno je sniman u vili u kojoj je glumac prevario pjevačicu s više od 14 žena dok su bili u braku.

Internet korisnici zaluđeni su njihovim novim pjesmama, a najviše zbog toga kome su ih posvetile. Dok neki misle da je u svojoj osveti “pobijedila” Shakira, većina pak misli da je Miley pokorila sve.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Partnerstvo bez obostranog postivanja, ljubavi i ravnopravnosti, ne funkcionira. Takvo partnerstvo je zdravo i iz nje izrastaju snazna djeca, koja mogu odoljeti zivotnim izazovima.

  • šta ti vrijedi što si ‘pokorio’ svijet, a u sebi si jadan i nesretan, i klanjaš se s.otonskim ideologijama i načinu života, moj svijet ovakvi probisvijeti nikad neće pokoriti, a mi se moramo boriti da ne pokore ni svijet naše djece

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.