Milanović tek krenuo u kampanju, a već imao jednu blamažu | Jabuka.tv

Milanović tek krenuo u kampanju, a već imao jednu blamažu

Eto Milanović krenuo u kampanju za predsjednika i nije izdržao niti par dana da počne sa svojim legendarnim glupostima (sjetite se sao građanskog rata u Finskoj ili slučaja Perković), piše Dnevno.hr.

Tako je danas u Brezovici na obilježavanju Dana antifašističke borbe opleo po predsjednici Kolindi.

Naime, prvo se pohvalio da je u Brezovici već deseti puta te nadodao

Naši dečki i cure bili su ovdje 1941., i 1991. su isto bili naši dečki i cure. Ovo je povratak u javni život.

Nakon toga je kritizirao predsjednicu Grabar-Kitarović iz čijeg ureda u Brezovicu nije stigao ni izaslanik.

Ma ona nikada u Brezovici nije ni bila, Milanović.

Nakon toga su ga prisutni novinari upozorili da je predsjenica itekako bila u Brezovici. I to 2015. u njegovom društvu što je lijepo dokumentirano fotografijama.

Milanovića to nije posebno dirnulo tek je komentirao da ne zna zašto sada nije došla.

S nestrpljenjem iščekujemo daljnje mudrolije bivšeg premijera.

(www.jabuka.tv)


24 komentara

 • Kedino sto je danas dobro rekao je to da je on sebi naj gori protivkandidat… To je istina. Danas se kontrolirao i opet valja gluposti. Sto kampanja bude odmicala on ce sve vise gubiti kontrolu…

 • E sad ko je i pomislio da ovaj čovjek ima nešto u onoj svojoj napuhanoj tikvi,uvjerio se u suprotno. Nije mogao učiniti veću uslugu Kolindi i Škori. Napuhana,prepotentna budaletina. On pod hitno treba psihijatrijsko vještačenje,a ova tupsonka od gradonačelnice eeee jadni vi šta ste sebi dopustili.

  • Ovaj Milanović se pod hitno mora javiti kod Bože Petrova na liječelje
   ili kod Buljke na savjetovanje kako dalje a nebi bilo loše da sa sobom vodi i ovoga kako se već zove Brnadu iz sdp-a

 • Milion afera sa bratom kredom a gdje su lopovi Jakovina mrsis jakovcic mrak Taritaš i ostali a medicine i Josipović skine sijedi sve veliki domoljubi a njih mediji ne diraju

 • Haha..ovo poslat u svijet?Može ali u kakvu tuču..Nije on za toga ,ali kad je dikobraz bio dvaput onda je u HR sve moguće..

 • Ne čudi od komunjara, vječno ostaju slijepi gluhi,obične neljudske čahure bez Duha razbora ..doba je sotone pa nečudi ni da je ova sekta djeluje.

 • Barem znamo za koga ce glasati autor ovog teksta iznad. Da podsjetim samo gospodu da je Milanovic za vrijeme svog mandata dosao u Siroki, a ostali Hrvatski politicari ga zaobilaze u sirokom luku. Da ne govorim da su za njegovog mandata Hrvati iz BiH dobili mogucnost izvaditi Hrvatske osobne. Nije Milanovic kriv sto su mnogima u glavi jos ustase i partizani i drugi svjetski rat. Takav je i autor ovog texta i samo zbog njega i slicnih zaostalih 70 godina u glavi moj glas ide Milanovicu.

 • Zanimljivo, ne ubire simpatije kod nas a debelo najpozitivniji (ili najmanje negativan) hrvatski politicar po pitanju odnosa prema Hrvatima u BiH (uz stranackog kolegu Picolu).

 • Ovaj tekst na portalu kao i komentari nisu objektivni. Mislim da Zoran Milanović može biti kvalitetan predsjednik RH. Za predstaviti je da većini pratitelja portala nije prihvatljiv zbog političkog spektra iz kojeg dolazi, ali to nije mjerilo po kojemu ga treba vrednovati, odnosno diskreditirati.

 • Milanović je doletio u Mostar kad se palilo po gradovima TO JE ISTINA, dobili smo više pomoći nego i od jedne vlade, TRANSPARENTNO KONKRETNO a muljaže ne može niko dostići za zna se

 • pogrešna strana ali zar ovi nisu napravili više zla nego milanović ili račan oni su zlo oni bradonja ili žuta dlaka isusa izdala a kako neće nas ili oni pljačkaši iz adz ajmo suditi ljude po njihovim djelim a ne po nečijim simpatijama

 • Svi komunisti u Mostaru su za Milanovića,zato je i dolazio u Mostar da ih spasi od požara,kad tad će biti poraženi u Mostaru i ako su na pozicijama ,a zna se kako su pljačkom Hrvata se obogatili i napravili vile itd,sve narod zna!!!

 • Donacije za obnovu su uzeli i napravili kuce vile bazene to se zna . Mogu se jos malo kupat u njima a kasnije mozda presuse

 • Donacije za obnovu su uzeli i napravili kuce vile bazene to se zna . Mogu se jos malo kupat u njima a kasnije mozda presuseeee

 • Ovakvih prdonja, pokvarenjaka, antihrvata (koji Hrvatsku zovu slučajnom državom), kriminalaca, kurvara koji predsjedničkim zrakoplovom idu u švaleraciju – e to nema nigdje. Fuj!

 • MA KAKO GA NIJE SRAMOTA KANDIDIRAT SE ZA PREDSJEDNIKA( NASTA SU SPALI)! ZAR STE ZABORAVILI NJEGOVU BEZOBRAZLUK KAD JE GUNJA PLIVALA! NA UPIT NOVINARKE STA CE PODUZET ON KAZE : I U MENE CURI CJEV!! PA JELI TO PREMIJER I KO IM DATE TU TITULU!! ZA NJI JE TITULA:::NADOSRADIN!!

Komentiraj: