Milanović: Izetbegovićeva supruga specijalizirala je u Zagrebu 1993., a sada nas nazivaju UZP-om – Jabuka.tv

Milanović: Izetbegovićeva supruga specijalizirala je u Zagrebu 1993., a sada nas nazivaju UZP-om

Predsjednik RH Zoran Milanović održao je u petak dugu konferenciju za novinare na kojoj je govorio o aktualnim pitanjima, a dotaknuo se i Hrvata u BiH.

Govoreći o BiH, obrazložio je svoj nedavni poziv Miloradu Dodiku kazavši kako bi i s vođom bh. Bošnjaka Izetbegovićem “htio pričati o pitanjima koja nas muče”.

Kada govorimo o suradnji, ja pokušavam doprinijeti rješavanju mizerne situacije Hrvata u BiH i računam na pomoć gospodina Plenkovića, pozovem Dodika koji je dolazio i ranije, o tome obavijestim Plenkovića, a na dan dolaska Dodika on mi sam kaže da ga je zvao Plenković, a meni to nije javio. Pitao me i da li da ide kod Plenkovića, ja sam rekao da obavezno ide.

Dignu se galamdžije iz Sarajeva – predsjednik SDA, sin puno talentiranijeg oca, čija supruga je ovdje u Zagrebu 1992. i 1993. specijalizirala – ne u Istanbulu nego u Zagrebu, a sad nas nazivaju udruženim zločinačkim pothvatom, i kaže da neće razgovarati sa mnom. Ja želim razgovarati s vođom bosansko-hercegovačkih Bošnjaka o problemima koje moramo riješiti.

Međutim, g. Plenković nema problem da tog istog gospodina koji se razmeće i hvali da će mi uskratiti svoje društvo (baš me briga) – primi u Zagrebu! I da tome preko nekog savjetnika obavijesti moj ured 15 min prije početka sastanka, kazao je Milanović.

(www.jabuka.tv | Foto: Cropix)


49 komentara

 • Dok je se ona specijalizirala u Zagrebu Covic slao avionw JNA na Dubrovnik i Vukovar. Sada ona predstavlja Bosnjake a on Hrvate. A Srbe Mile Ratni Svercer. A narodi u khurchu.

  • Politika UZP protiv hrvata je politika Alije i Slobe. Hrvati su samo pokušali ostat svoj na svome i to uz dogovor (Vance-Oven-ov plan) koji su i Alija i Slobo na svoj način izigravali.

 • Prolivodaši iz zločinačkoga, izdajničkog i lopovskog čopora Izmetbegovića ponašaju se u skladu sa svojim renomeom – bezobrazno, pokvarenjački i podcjenjivački.

 • Zoki objasni to Mesicu koji se prodao za novac i izvrce cinjenice, laze, optuzuje hrvate jer su ga bosnjacki lobiji kupili. Ali pred tobom cuti jer zna da znas puno i boji se da ga ne snade tko Puhovskog. A istina boli. Jude i izdajnici kad tad plate svoja nedjela…

 • “Zoki i plenki”, ne zna se koji je veći državnik… Haha. Samo, razlika je u tome što je plenki ipak poprilično osvježio i osuvremenio hadeze, i to je fakt, dok “državnik i suverenist u vječitom nastajanju” – zoki, zorile – nigdje u stvari nije prispio, osim što mu se sav pristojan svijet smije i propituje je li on uopće normalan, dok saziva konferencije za medije koje ne priznaje kao drušveno-relevantan faktor. Simpatičan je to igrokaz, samo što je nahebo onaj koga ovaj komedijaš zastupa i brani.

 • Plaudite jedi vnago botu hadezea. Zoki je jedini sazrio ko politicar. Daje odlicja za hvo, pecka bakiraliju po prstima i iznosi cinjenice

  • Je možda sazrio i političar, ali ne kao hrvatski niti kao čovjek. Na onakav način nastupiti nedavno u pravcu hosovaca, nije u prvome redu ljudski a onda dalje sve drugo, redom. Ne vrijedi to ničega. Nije tu odnosno u starčevičanskoj misli nikakav problem Hrvata i Hrvatske, nikada bio. Zorile je, u najbolju ruku, tragikomičan lik. Neotesano, iskompleksirano, pogubljeno kljuse. Hadeze odnosno plenki je druga priča, priča za sebe. Vole ga crkvenjaci možda eto malo više, i mogu se nekako u svemu možda i kvalitetnije dogovoriti, pa samim time i objektivno gledajući bolje kotira. Crkveno je, naime, geslo i konstanta naravi autoreformacijska. A to “vnago” tj. uopće taj nekakav šatrovački izrjek i nije baš po sebi neki kvalitetan način tj. razina komunikacije i misli koje bi bilo čemu konstruktivnome doprinosile. Živio.

 • Zoki Pokaza pravo lice. Ali Bolje je, jer zna on sam Koliko je bošnjaka Sa hrvaskim drzavljanstvom glasalo za njega. Nema vise toga upravo zbog ponizavajuceg stava prima Tom narodu….

 • Jadan ti i tvoje niske izjave.
  Ako ne možeš činiti dobro toj nesretnoj BiH državi onda šutiiii. Ne poštivaš nikog pa ni sam ne zaslužuješ poštovanje.
  Jadano da jadnije ne može biti od tebe Milanče.

 • Tako je Milanoviću i ne samo to Bakirova kćerka išla je te 1993 u školu u Zagreb i to na Trešnjevci točnije i sad smo mi agresori.

 • Pa koji k…. blejis
  Objavite imena svih koji su tih godina
  Spavali,jeli,lijecili se, skolovali o trosku RH pa se poslije vratili u bih da pljuju po nama
  Imate sve popise crvenog kriza
  Sto cekate

 • Ako je Sebija ganjala doktorat i boravila u RH, 93 god kad njen muz Bakir optuzuje RH da je suocesnik u UZP – tu na BiH onda ispada da je i njegova Sabija dio tog poduhvata…. Izgleda da je on i danas izlozen od svoje gospode tlacenju i tom nekom opakom njenom poduvatu na njega. Tko zna sto njega muci iz tog vremena. Dok je on bio u trezoru mozda je sebija bila sa kakvim pripadnikom tog UZP ta u Zagrebu… Bakire ako se to i desilo hrv. narod nije za to kriv..

 • Zoki sve si mi draži i draži samo udaraj po ovim lopovima bez dlake na jeziku.. još nas rješi ako moses ovih lopov na vlasti Zna se kojih

 • Zločini postoje, sa imenima i prezimenima, žrtava i počinitelja. Ako je negdje počinjen zločin prema čovjeku, netko mora za to odgovarati, preuzeti odgovornost i ispričati se.
  Kod nas ljudi žive sa ratnim ožiljcima, a svako malo potiču se slomljene emocije, jer svatko je nekoga izgubio u ratu, a to političari komunističkog kova vrlo dobro znaju, kako manipulirati labilnim emocijama.
  Najgore je to što je jedan čitav narod uvučen u svrhu promocije jedne propale politike. Za one koji to promoviraju važno je poistovjetiti narod sa presudama Haškog suda, naročito sa onim presudama kojima je netko proglašen krivim. Na taj način se izaziva kolektivna svijest o odgovornosti svakog pojedinca za ratni zločin, iako je riječ o vlastoručnim kaznenim djelima određene osobe ili grupe. Na taj način politika štiti ratni zločin, post ratni kriminal, tako što vlastitom narodu nabija osjećaj krivnje ili nepravde. To su tipične, provjerene, komunističke metode vladanja i zato ćemo na kraju platiti skupu cijenu.

 • Naš problem u državi nikada neče biti riješen.Prvo iz razloga jer se svatko petlja u politiku,kako političari tako i običan građanin a drugo jer korupcija nikada neče nestati sa balkana.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.