Microsoft svojim zaposlenicima napravio kućice na drveću

Velike svjetske kompanije, poput Googlea ili Applea, poznate su po tome što za svoje zaposlenike čine sve kako bi se na poslu osjećali kao kod kuće. Slična stvar je i s Microsoftom, koji je poznat po zabavnim radnim mjestima i koji je svojim radnicima ovaj put osigurao kućice na drveću.

Gatesova kompanija otišla je korak dalje od standardne ponude besplatnih slatkiša, ureda ukrašenih umjetničkim djelima, PC-igara, sportskih terena i u sjedištu svog predstavništva u Redmondu (Washington) napravila tri nova prostora za sastanke – kuće na drveću koje je izgradio Pete Nelson, autor TV emisije “Treehouse Masters”. Kućice su sagrađene ovog ljeta, a sve dok radovi nisu bili završeni, zaposlenici su cijelo vrijeme nagađali o čemu je riječ.

Neodoljivo simpatične kućice služe u poslovne svrhe, a njihova unutrašnjost opčinit će i one s posebno istančanim ukusom. Sve kućice imaju sobe za sastanke koje zaposlenici mogu koristiti za rad ili, ako to žele, mogu ležerno raditi u drugim dijelovima kuća na drvetu.

Kućice su opremljene bežičnim internetom i električnim utičnicama, a jedna od njih ima kafeteriju i restoran. Sve kućice imaju klupice, nehrđajuće stolice za ljuljanje i kamin te klizna vrata otporna na vremenske uvjete, prenosi Zimo.co.

Svrha kućica je da zaposlene približe prirodi i pruže im lagodnije i opuštenije poslovno okruženje, a zaposlenici su izrazili zadovoljstvo novom prilikom te su izjavili da će više raditi vani.

Pogledajte kako izgledaju kućice:

(www.jabuka.tv) 


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.