Michelle Obama objavila fotku s Jadrana i skupila milijun i pol lajkova

Michelle Obama na svom je Instagramu objavila fotografiju nastalu u Veneciji za jednog putovanja na kojemu je bila s kćerima Sashom i Malijom.

Ususret Majčinom danu, Michelle je posvetila emotivan post svojoj majci i svojim kćerima te napisala kako je sretna što je sa svojim curama obišla gotovo cijeli svijet.

Fotka bivše prve dame i njezinih kćeri dobila je više od milijun i pol lajkova na Instagramu, što svjedoči da popularnost Obamine supruge ne pada ni dvije godine nakon što su napustili Bijelu kuću. Michelle Obama trenutno je jedna od najprodavanijih spisateljica na svijetu, a njezina knjiga “Becoming” ruši sve rekorde čitanosti.

U jednom intervjuu nakon objavljivanja knjige izjavila je da se lako priviknula na život izvan Bijele kuće te da joj je jako godilo pisati knjigu o svom životu. Kaže da se nema namjeru kandidirati za predsjednicu Amerike, iako su to obožavatelji obitelji Obama žarko željeli.

View this post on Instagram

With #MothersDay just a couple days away, I find myself thinking a lot about the way my mother raised me. And even though our family was crammed into a tiny apartment, one of the greatest gifts she gave me was the freedom to explore and develop into my own person. For instance, even though we didn’t have much money, she and my dad cobbled enough money together to send me on a high-school trip to Paris, which opened up the world to me in so many ways. And now that I’m raising kids of my own, I wanted to pass that lesson on to my own girls. I’ve been so fortunate to be able to travel with Sasha and Malia all across the country and around the world—experiences my mother never would have dreamed of back when I was their age. But though the settings may be different, the message is the same, and it’s one I hope mothers everywhere pass on to their daughters—in seeking out new perspectives and reaching outside of our comfort zones, we can discover more about ourselves.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.