Messi, Ronaldo i Neymar su najplaćeniji ove sezone – Jabuka.tv

Messi, Ronaldo i Neymar su najplaćeniji ove sezone

Argentinac Lionel Messi, Portugalac Cristiano Ronaldo i Brazilac Neymar ostaju tri najbolje plaćena nogometaša na svijetu ove sezone, prema procjeni magazina France Football.

U svojoj posebnoj datoteci “Plaće zvijezda” koja će biti objavljena u utorak, francuski tjednik izračunava prihode zvijezda računajući njihovu bruto plaću i prihod od oglašavanja koji se očekuju tijekom sezone 2019./2020., kojima se dodaju i bonusi iz prethodne sezone.

Prema toj metodologiji, argentinski majstor bi trebao dobiti 131 milijun eura, jedan više nego što je napadač Barcelone zaradio prošle sezone.

Napadač Juventusa Cristiano Ronaldo skočit će za pet milijuna i ove sezone bi trebao zaraditi 118 milijuna eura, dok se očekuje da će napadač PSG-a Brazilac Neymar zaraditi 95 milijuna eura, pet više nego prošle sezone.

Od 2013. godine, nitko drugi osim Messija, Ronalda i Neymar nije se uspio probiti na prva tri mjesta. Ova trojica su proširila grozni jaz s ostalima, primjećuje France Football.

Među trenerima Diego Simeone (Atlético Madrid) vodi s 40,5 milijuna eura, zatim dolaze Antonio Conte (Inter Milano) sa 30 milijuna eura i Pep Guardiola (Manchester City) sa 27 milijuna eura.

UEFA odgodila finala Lige prvaka i Europske lige

(Hina)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.