Kreće SUM TV škola za učenike osnovnih škola – Jabuka.tv

Kreće SUM TV škola za učenike osnovnih škola

U vrijeme krize nastale zbog virusa COVID-19 uz platformu e-škole koja će omogućiti pristup nastavnim sadržajima svim učenicima, kroz SUM TV Sveučilište u Mostaru u suradnji s RTV Herceg Bosne u utorak, 24. ožujka, u 10:00 sati počinje emitirati pilot tjedan nastave za učenike od 1. do 5. razreda osnovne škole.

U utorak će biti prikazane nastavne jedinice iz hrvatskog jezika, matematike i prirode i društva za 1. i 4. razred, u srijedu za ostale razrede niže osnovne škole.

Od sljedećeg tjedna počinje emitiranje nastave po predviđenom nastavnom rasporedu za sve niže razrede osnovnih škola svaki dan.

Online nastava od 6. do 9. razreda kreće u srijedu, 25. ožujka, na platformi skole.sum.ba.

Ulažu se i veliki napori kako bi uskoro bila dostupna i online nastava za srednje škole, priopćeno je s mostarskog Sveučilišta.

Mikulić: Molimo sve za strpljenje, alternativa je platforma Sveučilišta u Mostaru

(www.jabuka.tv)


3 komentara

 • Ako mogu sad djeca ovako sve nauciti, neka tako bude cilu godinu bar ce se ustedit na kartama za bus i knjigama djecijim sendvicima.. Neka profesori i ucitelji sve online rade

  • Kdkd, kako ces ustediti na knjigama??
   Mislis li uciti ili ne
   Jesti trebas i kod kuce i u skoli.
   Samo sto treba djeci dati za sendvic, a ne i za kladionice, kave, skupe mob,

 • To treba nastavit i kad prode korona i u srednjim i osnovnim skolama.Bilo bi manje nasilja,ruganja,”ljubavnih” veza i svih ostalih gadosti koje se dogadaju u skolama.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.