Merkel se ponovno nekontrolirano tresla, Nijemci zabrinuti za zdravlje | Jabuka.tv

Merkel se ponovno nekontrolirano tresla, Nijemci zabrinuti za zdravlje

Zabrinutost za zdravlje njemačke kancelarke Angele Merkel je sve veća nakon što je ponovno snimljena kako se trese tijekom službene ceremonije.

Merkel je ranije ovog mjeseca u Berlinu dočekivala ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog te se počela nekontrolirano tresti.

Ipak, nakon intoniranja himni se smirila i nastavila raditi prema protokolu, prenosi Klix.ba.

Međutim, isti problem je imala rano ujutro u četvrtak tijekom imenovanja novog federalnog ministra pravde i zaštite potrošača, što se može vidjeti u osmoj minuti videa.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Ovo radi sotona jer je ista u njenom zagrljaju ,a proklinju je milijuni zbog naseljavanja arapa u Kršćansku (nekad)Europu ,merkerico zlo si ,a trešnja romovanje merkelica merkalijeva skala (potresi)

  • Kakav Parkinson, imaš li ti išta u glavi?
    Nema tu nikakva PARKINSONA ALI IM ZLODUHA KOJEG JE ONA PRIZVALA I KOME SLUŽI CJELA NJENA VLADA I DOBAR DIO NARODA KOJI MISLIO SAMO NA METERIJALNO A DUHOVNO I SVETO SU ZANEMARILI DO TE MJERE DA IM NI BOG VIŠE NE MOŽE POMOĆI JER SAMI TO NE ŽELE.
    Tko živi samo za materijalizam i tjelesne potrebe trest će se još bolje i još više na razne načine potaknut đavolskom silom koja ga gura u propast..Ovo što se njoj događa , brzo će se događat u većem djelu Europe…

  • Izjavu je dala jedna doktorica, ispada da je to zbog nedostatka tekucine! “ Nije nista ozbiljno!”’ Kako nije Schüttelfrost-Drhtavica je opasan znak oboljenja. Ali neka oni samo govore: nije to nista!!

Komentiraj: