Mepas Mall: U četvrtak “Mala škola velikih pekara” za sve mališane

Bliži nam se jedan od najposebnijih datuma u listopadu koji je Mepas Mallu posebno drag.

Dan zahvalnosti zemlji na svim njezinim plodovima i obilježavanje Dana kruha donosi posebnu toplinu u naša srca! Tim povodom u Mepas Mallu se sprema zanimljiva radionica i velika zabava za sve mališane.

U četvrtak 18. listopada od 18:00 do 20:00 sati na 1. katu Mepas Malla sve mališane i njihove roditelje očekuje kreativna radionica “Mala škola velikih pekara” u kojoj će imati priliku otkriti mnoge kulinarske tajne.

Otvaraju se vrata najzabavnije kuhinje gdje će mališani učiti kako od zrna nastaje kruh i imati priliku praviti razna ukusna peciva i delicije. Osim toga, mali natjecatelji uživat će u brojnim društvenim igrama, gdje će pokazati svoj natjecateljski duh i steći nova iskustva i znanja. Želimo napomenuti da je ova zabava skrojena za druženje čitave obitelji koje će svima ostati u lijepom sjećanju!

Centrom će se širiti zanosni mirisi domaćeg peciva i najslađi dječji smijeh koji nikog neće ostaviti ravnodušnim. Želja nam je probuditi svijest kod najmlađih za zahvalnost na svim plodovima, radostima i darovima kojima smo podareni u svakodnevnom životu.

Posjetite Mepas Mall i prepustite se odličnoj zabavi i nezaboravnom druženju!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.