Mepas Mall proslavio 4. rođendan!

Četiri zanimljive godine već su iza nas, a proslavili smo ih na najbolji način uz vrhunsku zabavu, uzbudljiv program i bogate nagrade. Od četvrtka, 07.04. pa sve do nedjelje, 10.04. posjetitelji Mepas Malla bili su dio velikog rođendanskog slavlja koje je svim uzrastima donijelo pregršt smijeha i dobrog raspoloženja.

Početak rođendanskog programa započeo je humanom gestom, te su i ove godine posjetitelji pokazali da imaju veliko srce svojim sudjelovanjem u akciji darivanja krvi.

Po prvi puta u četvrtak, 07.04. posjetitelji su imali priliku sudjelovati i svjedočiti stilskoj trasformaciji uz MODNI VREMEPLOV u kojem su nas mlade stilistice vratile u najuzbudljivije modne godine. Eleganciju na najljepši način pokazali su i mladi maturanti na modnoj reviji, a kasne noćne sate nastupila je najpovoljnija kupovina uz Late Night Shopping.

Nastavak najbolje zabave u petak, 08.04. započeo je dobrim taktovima poznatog glazbenika Ive Jurića i ukusnim sendvičom, dugačkim čak 50 metara. Ljubazne hostese pobrinule su se da si dobiju svoj dio super sendviča uz dobru atmosferu rođendanske fešte.

Za još veća i ugodnija iznenađenja u subotu se pobrinula vesela rođendanska inspekcija, koja je darovala posjetitelje cjelokupnim shoppingom i drugim super nagradama. Najveće oduševljenje izazvala je FOTKAONA – foto kabina najmodernije generacije u kojoj su posjetitelji uz zabavne rekvizite probudili djecu u sebi i stvorili nezaboravne uspomene.

Ipak nagradama i iznenađenjima tu nije bio kraj! Za sve posjetitelje bila je pripremljena velika rođendanska zabava sa ukusnom rođendanskom tortom, rođendanska nagradna igra sa balonima, u kojim se skrivalo 200 vrijednih nagrada.

Slavljeničko ludilo uz puno zabave, smijeha i plesa nastavilo se i u nedjelju, 10.04. gdje su najmlađi uživali uz zabavne maskote, urnebesne karikature, facepainting, modeliranje balona i dječje predstave.

Mepas Mall nastavlja petu godinu u velikom stilu i zahvaljuje na povjerenju svim svojim kupcima!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu