Mepas Mall Magazin: Nove kolekcije jesen/zima 2019/2020

Ljeto je praktično gotovo, a nakon godišnjih odmora sve kreće nanovo. Svi imamo nove želje i planove.

Ono što sigurno ostaje isto je mjesto naših susreta, događaja i shoppinga – Mepas Mall. Sukladno tome, želeći izraziti svoju zahvalnost svim posjetiteljima i kupcima Mepas Mall Vam predstavlja još jedan broj svog magazina sa pregršt zanimljivih tema i sadržajem u kojem ćete uživati.

U novom broju Magazina sabrana je ponuda trgovina i brandova za novu sezonu, koja će Vam sigurno dati inspiraciju za upotpuniti modni stil ili ga, možda, promijeniti!

Uz pregled brojnih zabavnih događaja koji su obilježili dosadašnje zajedničke trenutke, te događaje koje smo podržali, doznajte što nas to zanimljivo očekuje u razdoblju koji slijedi.

Na stranicama magazina potražite inspiraciju za nove modne kombinacije i istražite koji su modni trendovi za neodoljivu jesen. Također doznajte sve o stilu Jackie Kennedy Onassis, proglašene vječnim modnim uzorom, te pogledajte naš izbor savršenog nakita, naočala, parfema, torbi i satova za sljedeću sezonu kreiranih da istaknu ono najljepše u Vama.

Zaštitno lice ovog broja Magazina je planetarno popularni Jole. U velikom intervjuu doznajte što mu je potrebno za sreću, kakav je kao roditelj, obzirom da on i supruga postaju roditelji po 4. put, te koji su mu planovi za budućnost.

Zaštitno lice ovog broja Magazina je planetarno popularni Jole

Ukoliko ste ljubitelj nordijskog hodanja, imamo par redaka napisanih i za Vas. No, i za sve oni koji nisu upućeni prelistajte naš magazin i doznajte što to karakterizira ovu sve popularniju sportsku aktivnost.

U rubrici “Zdravlje iz prirode” doznajte kako ojačati svoj imunološki sustav u vremenu koje dolazi, te kako brinuti o koži lica i kosi, posebno nakon ljeta.

Kratkim osvrtom smo Vam pokušali dočarati raznolikost sadržaja koji Vas očekuje. A Vi preuzmite svoj besplatni primjerak Mepas Mall Magazina na info pultu našeg centra i uživajte čitajući novitete iz svijeta mode i ljepote i shoppingirajte sa stilom!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak