Mepas Mall i Techno Shop predstavljaju – Back to School

Vrijeme je da se započeta prijateljstva obnove, a stara ne zaborave. Dok su naši vrijedni školarci nestrpljivo čekali druženje s prijateljima mi smo se pobrinuli da u radnjama Mepas Malla roditelji i mališani mogu pronaći baš sve potrebno za školu!

Maštovite bilježnice i poučne knjige spremne su za pisanje, crtanje i otkrivanje novih znanja i lekcija. Školarci mogu birati između širokog izbora najkvalitetnijeg školskog pribora, pernica i torbi koje će s veseljem nositi cijelu školsku godinu.

Kako bi nove školske avanture bile još uzbudljivije, tu su jesenske kolekcije za sve uzraste koje će oduševiti male i velike posjetitelje. Moderne i mladenačke trenerke, tenisice, udobne traperice, tople jakne učinit će povratak u školske klupe još ugodnijim i ljepšim. Pronađite moderne, zanimljive ili klasične komade, čija će vas udobnost istovremeno oduševiti.

Nagradni natječaj traje od 30.08. do 25.09.2016. Klikni i saznaj više!

Kako kupovina u našem centru ni ovaj put ne bi prošla nenagrađeno, na Facebook stranici Mepas Malla očekuje vas nagradni natječaj Back to School uz mnoštvo vrijednih nagrada. U periodu od 30.08. do 25.09.2016. ostvarite kupovinu u iznosu od 20 KM u bilo kojoj radnji u centru. U posebno dizajniranoj Facebook aplikaciji upišite osobne podatke i broj računa i osvojite vrhunski Asus laptop sa dodatnom opremom koji će oduševiti sve školarce i olakšati im učenje, kao i druge bogate nagrade zakupaca.

Nagradni natječaj Back to school podržao je Techno Shop i drugi zakupci centra.

Neka prvi dani u školskim klupama prođu veselo i bezbrižno, pridružite nam se ☺

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu