Mepas Mall i Prima Sport predstavlju SUPER FINALE 2015.

Euforija  finala Lige prvaka  zahvatila je i Hercegovinu! U suradnji sa adidasom i Primasportom, za sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu, dovodimo finale prije finala na plato našeg centra.

SUPER FINALE je događaj koji se ne propušta, a održati će se  u četvrtak 04.06.2015. s početkom u 19:00 sati na platou centra. Iskoristite jedinstvenu priliku i zabijte gol službenom loptom Lige prvaka, družite se sa nogometašima, pokažite svoje nogometno umijeće i osvojite službenu loptu finala Lige Prvaka adidas Berlin Final 2015!

Očekuje vas druženje s nogometašima iz Hercegovine, profesionalnim golmanima, te vrhunska zabava uz službenu loptu Lige Prvaka, brake dance & freestyle akrobacije i DJ-a.

SUPER FINALE podržali su ponosni sponzori Lige Prvaka: Unicredit Banka, Primasport/adidas partner, Boreas/Heineken partner, Techno Shop/PlayStation partner, Gumam/Nissan partner. Zahvaljujemo se i Konzumu, Sarajevskom Kiseljaku, Ledu, Maraski, Kanditu, Koestlinu, Toffifee što su također podržali event, te  pripremili mnoštvo nagrada za sve posjetitelje.

Pridružite nam se u finalu prije finala, doživite atmosferu Berlina i zaigrajte nogometnom loptom kojom će već u subotu igrati Messi, Neymar, Tevez i ostalo društvo nogometnih velikana.

Ne propustite SUPER FINALE, posjetite Mepas Mall i izvrsno se zabavite uz nogometno druženje u znaku najelitnijeg nogometnog natjecanja. Dovoljno je samo da nam se pridružite  u četvrtak 04.06. 2015. od 19:00 sati na platou centra i ponesete dobro raspoloženje i ljubav prema nogometu, prijave nisu potrebne, jer ima dovoljno sadržaja i nagrada za sve!

Mepas Mall
Lifestyle u trendu


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.