Menalo: Cijele su nam kvalifikacije stale u ovu jednu utakmicu

Samo još dva treninga, koja će odraditi tijekom sutrašnjeg dana, preostala su izborniku Vinku Marinoviću i njegovm stručnom stožeru mlade bh. reprezentacije da pripreme ekipu za odlučujući dvoboj kvalifikacija za europsko prvenstvo 2019. godine (U21) u utorak u gostima protiv Portugala.

Prije početka kvalifikacija, Portugal je bio najveći favorit skupine i to je i sada. Međutim, mi smo njih dobili u prvoj utakmici i ne vidim zašto to ne bismo ponovili i ovog puta. Cijele su nam kvalifikacije stale u ovu jednu utakmicu i ako pobijedimo bit ću zadovoljan, kazao je Luka Menalo, koji je istaknuo kako Portugal rijetko gubi kući, ali je Rumunjska prošlog mjeseca pokazala da je i to moguće.

Puno će zavisiti i od raspoloženja bh. napadača Ermedina Demirovića i Hamze Čatakovića, kojima se u konkurenciji za tu utakmicu priključio Aldin Turkeš.

Znamo svi tko je Portugal, individualno najjača ekipa u grupi. Ali, nogomet je timski sport i vidjet ćemo što će se dogoditi. Super smo odigrali ove kvalifikacije i ostala nam je još ova jedna utakmica za pobijediti, kazao je Čataković, koji je istaknuo kako je lijepo postizati golove za reprezentaciju te da se nada da će pogoditi i u utorak u Madeiri.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.