Melo otkrio kako mu je LeBron spasio život i pokazao nadljudsku snagu

NBA košarkaš Carmelo Anthony prisjetio se kako mu je LeBron James na Bahamima spasio život naglasivši nadljudsku snagu koju igrač LA Lakersa posjeduje.

Jedan sasvim običan izlet na Bahamima mogao se pretvoriti u tragediju, a kako je Anthony rekao, jedini on se nije vratio na brod i zbog toga je mogao skupo platiti svoju grešku.

Skočili smo s broda na Bahamima, plivali smo do jedne pećine, ronili i svi osim mene su se brzo vratili na brod. Pokušao sam još malo uživati u tome, a ubrzo sam bio daleko od broda jer me stuja nosila na drugu stranu. Bilo je vjetrovito i u tom trenutku puno stvari mi je prošlo kroz glavu, kazao je Melo, pa otkrio kako ga je LeBron spasio:

Pogledao sam prema brodu i vidio kako LeBron skače u vodu. Došao je do mene i jednom rukom me nosio, a drugom je plivao. Mogu slobodno reći da mi je spasio život, prisjetio se Melo, prenosi Klix.ba.

James važi za jednog od najspremnijih sportaša na svijetu, a u više navrata isticao je koliko novca, vremena i energije ulaže u svoje tijelo.

Kako je jedne prilike rekao, godišnje potroši milijune kako bi napravio najbolji tim ljudi koji će se brinuti o njegovoj fizičkoj spremi.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.