Meksikanka koja živi u Hrvatskoj otkrila što joj najviše smeta

Alejandra Itzel je Meksikanka s hrvatskim korijenima koja sada živi u Hrvatskoj, a na TikToku objavljuje snimke u kojima uspoređuje dvije zemlje.

U nedavnoj je objavi otkrila što joj sve nedostaje, ali i najviše smeta, a za početak je usporedila hranu u Hrvatskoj i Meksiku.

Meksikanka sam u Hrvatskoj, volim ovdašnju hranu, ali bi željela na sve dodati još malo čilija, priznala je, pa dodala: Iako volim mir ove zemlje, uvijek će mi trebati buka dobre meksičke zabave.

Prve godine sam skoro umrla od hladnoće, našalila se, pa dodala kako zamjera što Hrvati o njenoj domovini znaju najviše kroz prizmu kriminala, a ne kulture i povijesti, piše Index.

Jako mi se sviđa hrvatska glazba, ali uvijek će mi nedostajati mariachi, priznala je, pa dodala: Iako cijela moja obitelj govori hrvatski, sviđa mi se što kod kuće uvijek govorimo španjolski.

@mexicanaencroacia

Ya quería hacer este video♡ Ja sam meksikanka u Hrvatskoj 🇲🇽🇭🇷

♬ Que Nadie Sepa Mi Sufri – Julio Jaramillo

U prekrasnom mjestu u Hrvatskoj živi samo dvoje stanovnika

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Uvik nesto smeta, olaprsaj te svi, ako vam smeta Hrvatska ljeti, zimi, u proljece i jeseni. Nitko te nasilno ne drzi u Hrvatskoj, niti te proganja u njoj. Tvoja volja, pa izvoli. Ili je ovo promoviranje 500.000 novi “domaci” sugradana do 2030 u Hrvatskoj. Mutna posla.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.