Meghan Markle je na početku karijere bila švorc i izgledala je nešto drugačije

Na početku svoje glumačke karijere Meghan Markle maštala je o velikoj slavi i Oscarima, ali nije mogla ni slutiti da će postati poznata zbog braka s britanskim kraljevićem. Ogromnu slavu i Oscara nije dobila, ali je dobila titulu vojvotkinje od Sussexa i pažnju svih svjetskih medija. Danas slavi svoj 38. rođendan.

Kako je priznala jednom prilikom, na početku karijere bila je potpuno švorc te u jednom periodu nije imala dovoljno novca za popravak automobila, pa je mjesecima u automobil ulazila kroz prtljažnik.

Iako je njezin otac Thomas Markle bio poznat u svijetu televizijskih serija, Meghan je ipak bilo teško postati poznata glumica. Jedan od razloga manjka uloga bila je činjenica da je bila previše svijetla za uloge afroamerikanki, a previše tamna za ulogu bijelkinja, piše Index.hr.

Prije desetak godina Meghan se probijala na scenu i izgledala je nešto drugačije nego danas. Svoju kovrčavu kosu odavno više ne fura te se godinama podvrgava ravnanju kose. Mnogi su spekulirali o plastičnim operacijama koje je imala, ali glumica nikad nije govorila o tome.


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.