Meghan Markle i princ Harry odlučili se za potpuni preokret, privatno i poslovno – Jabuka.tv

Meghan Markle i princ Harry odlučili se za potpuni preokret, privatno i poslovno

Princ Harry (35) i Meghan Markle (38) još su na ljeto prošle godine objavili svojevrsni rat medijima. Priopćenjem su neugodno iznenadili priznate britanske tabloide kada su uredništvima četiriju redakcija poslali priopćenje kako više neće davati izjave za njih, a bila je riječ o Daily Mailu, Daily Mirroru, The Sunu i Daily Expressu.

Poručili su im tada kako će s njima ubuduće komunicirati samo preko odvjetnika. Meghan i Harry u priopćenju su napisali kako “ne žele biti valuta ekonomije clickbaita i iskrivljenih informacija”, a tabloide su optužili za “iskrivljena i lažna izvještavanja”. Ovaj potez bila je očigledna poruka britanskoj javnosti da ne vjeruje onome što se o paru piše.

No, kako im očito ni to nije bilo dovoljno, odlučili su otići i korak dalje. Kako piše Daily Mail, par se sada odlučio i potpuno povući s društvenih mreža. Britanski mediji tako sada pišu da Meghan i Harry “odbacuju društvene mreže, privatno i profesionalno, kao dio njihove ‘nove uloge’ u Sjedinjenim Američkim Državama”.

Konkretno, objavljeno je da par ne planira koristiti platforme poput Instagrama, Facebooka i Twittera u svom projektu, neprofitnoj organizaciji ‘Archewell Foundation’ u sklopu koje su nedavo pokrenuli i podcast za Spotify, te da nemaju namjeru ponovno ih početi koristiti pod svojim imenima.

Po svemu sudeći, dosadilo im je ‘zlostavljanje’ na društvenim mrežama kojima su svakodnevno bombardirani. Meghan je već ranije govorila kako joj teško padaju napadi putem Instagrama i Facebooka. Zbog istog razloga povukli su se iz kraljevske obitelji, no čini se kako im to nije uvelike pomoglo na drušvenim mrežama pa su se sada odlučili za novi korak, piše Večernji.hr.

Podsjetimo, njihov novi projekt s podcastom nije dočekan toliko entuzijastično koliko su očekivali. Mnogi su se po objavi trailera počeli zezati s činjenicom da su otišli iz Velike Britanije i kraljevske obitelji “u velikoj želji za privatnošću”, a sada se mjesec za mjesecom sami stavljaju u središte najveće pozornosti.

(www.jabuka.tv) 


5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.