Medvjed počeo napadati njezine pse, a njena reakcija oduševila: “Postala je heroj u sekundi”

Kada je u pitanju sigurnost njihove djece ili kućnih ljubimaca, ljudi rade nevjerojatne stvari.

Od skakanja u ledenu vodu do borbe s drugim životinjama, nema toga što jedan vlasnik ne bi napravio za svog ljubimca.

Prije nekoliko dana, na društvenim mrežama pojavio se video žene koja spašava svoje pse od napada smeđeg medvjeda te je oduševio mnoge.

Na videu se mogu vidjeti dva medvjeda, jedno mladunče i njegova majka, kako se penju preko ograde balkona. Psi u tom dvorištu brzo su reagirali na nepoznatog gosta te počeli lajati, a on je uzvratio udarcima šapa.

@bakedlikepie

My cousin Hailey yeeted a bear off her fence today and saved her dogs. How was your Memorial Day?! (WTF?!) #ohno #badass #brave #fight #bear

♬ Oh No – Kreepa

Međutim, tu se umiješa i vlasnica pasa, koja brzo dotrči do medvjeda te ga golim rukama gurne preko ograde. Zatim pokupi sve svoje pse te ih zatvori u kuću dok medvjed ne ode i situacija bude smirena.

Cijelu stvar na TikToku podijelila je korisnica @bakedlikepie, koja je objasnila da se radi o njezinoj sestrični Hayley i njezinim psima. Video je brzo postao viralan, a mnogi su ostali oduševljeni njezinim refleksima i hrabrošću.

“Njezin majčinski instinkt proradio je čim je medvjed zamahnuo prema psima”, komentirala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “Stvarno se pretvorila u superheroja u sekundi!”

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • na video snimci se jasno vidi da je pas prvi napao medvjeda koji je stajao na zidu, a ne kako naslov članka kaže: “Medvjed počeo napadati njezine pse,”. molimo redakciju da se ispriča našem klijentu medi, JAVNO!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.