Međusobni sukob migranata u Bihaću

U srijedu je u međusobnom sukobu migranata, nedaleko od Privremenog prihvatnog centra Bira u Bihaću, lakše ozlijeđen tridesetpetogodišnji državljanin Pakistana.

Policijski službenici su nakon dojave izašli na teren i ustanovili da je riječ o još jednom međusobnom sukobu migranata. Incident se dogodio iza 13 sati u Ulici Jablanskoj, nedaleko od centra Bira.

Dvije osobe su prevezene u Županijsku bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić”, ali su samo kod tridesetpetogodišnjeg Pakistanca konstatirane lakše tjelesne ozljede. One su najvjerojatnije nanesene oštrim predmetom, potvrdio je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Ale Šiljdedić. Šiljdedić je kazao kako se broj kaznenih djela i prekršaja u USŽ povećava zajedno sa povećavanjem broja migranata:

Određeni sukobi koji se događaju s vremena na vrijeme i u urbanim dijelovima naših gradova, u sred bijela dana, u naselju, između kuća. Ipak su to stresne situacije za naše građane, dodao je Šiljdedić.

Policijski službenici nastavljaju istražne radnje i potragu za svim sudionicima u ovom međusobnom fizičkom sukobu migranata u Bihaću. Prema riječima glasnogovornika MUP-a USŽ u Biri se dogodio još jedan incident.

Naime, grupa od stotinjak migranata pokušala je nasilno ući u objekt. S obzirom na to da je ograničen kapacitet, te da u kamp ne može ući nitko tko nije korisnik prihvatnog centra – došlo je do naguravanja zaštitara i migranata, a intervenirala je i policija.

(Fena)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.