Međunarodni dan štednje: Addiko banka oprema školu u Grudama

Međunarodni dan štednje i ove će godine biti svečano obilježen u Addiko banci. Učenici osnovnih škola u Zenici, Novom Travniku, Banjoj Luci, Mostaru, Posušju, Bileći, Sarajevu, Kiseljaku, Prijedoru, Prnjavoru, Tuzli i Bijeljini tradicionalno će posjetiti poslovnice Addiko banke i upoznati se sa značajem štednje i ovoga dana. Osim toga, predstavnici Addiko banke posjetit će dvije srednje škole te učenicima održati predavanje o štednji, ali i bankarskom poslovanju uopće.

“31. listopada za nas ima veliki značaj jer osim dana štednje obilježavamo i naš rođendan. Želja nam je da naš projekt opremanja osnovnih škola, započet prošle godine u Sarajevu, preraste u svojevrsnu tradiciju, te ćemo ga nastaviti i ove godine”, izjavio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank ad Banja Luka.

“Ovaj ćemo put radost podijeliti s učenicima OŠ ‘Sveti Sava’ u Bijeljini i OŠ ‘Ruđer Bošković’ u Grudama, kojima ćemo opremiti škole školskim ormarićima, kako bismo im omogućili bolje uvjete školovanja”, izjavila je Belma Sekavić – Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Ovim projektom nekoliko stotina učenika dobit će adekvatan prostor za smještaj knjiga i ostaloga pribora u školama, čime će im biti znatno olakšano pohađanje nastave.

Addiko banka svim klijentima koji u periodu od 31. listopada do 15. studenoga ugovore bilo koji vid klasične dugoročne oročene štednje, povodom dana štednje i rođendana daruje uvećanu kamatnu stopu na njihov depozit.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.