Međunarodna znanstveno-stručna konferencija ”Sfera 2021: Tehnologija betona”

Međunarodna znanstveno-stručna konferencija ”Sfera 2021: Tehnologija betona” održat će se 2. i 3. studenog 2021 godine u Sarajevu, Hotel Hills.

Konferencija će okupiti regionalne predavače i stručnjake koji će govoriti o različitim tematskim jedinicama koje će se obrađivati.

Teme su: Tehnologija betona, Beton u niskogradnji, BIM – Beton u suvremenom projektiranju konstrukcija, Beton u arhitekturi, Specijalne vrste beton te Prerađeni AB elementi.

Predavače pogledajte na LINKU.

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentiraju dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispituju znanstvena, i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za pravljenje betona, njihove prednosti i uvjeti za primjenu kao i mogućnosti za poboljšanjem. Cilj diskusije je razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće suradnje.

Sponzori konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, Širbegović Inženjering, Xypex i Pinky s.

Partneri, izlagači i prijatelji: Tvornica cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Nexe, Transportbeton, Hering, Put Inženjering, Bossin, Baldinistudio, Rofix, Ro tehnologija, Binis beton, Doka, Simprolit, Orfej, Tehna, Teknoxgroup, Solidian, Inžinjerin1, Terakop, Duly.

Konferencija će se održati u skladu s epidemiološkim mjerama koje su na snazi, ulaz je besplatan, a prijaviti se možete putem LINKA.

Konferencija na jednom mjestu okuplja struku i znanost, izlagače i predavače s područja regije, te nudi sudionicima mogućnost izravne komunikacije, uspostavljanja suradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj konferencije.

Organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji s Građevinskim fakultetom Sarajevo, Arhitektonsko građevinsko geodetskim fakultetom Banja Luka te Institutom IGH iz Zagreba.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.