Medicinske sestre bebi zalijepile usta jer je preglasno plakala

Otac je na Internetu objavio fotografiju svoga sina starog tek pet dana kojeg su medicinske sestre ušutkale zalijepivši mu samoljepljivu traku preko usta. 

Odjel za postnatalnu njegu u jednoj bolnici na Filipinima došao je na loš glas nakon što je Ryan Noval objavio fotografiju svoga sina starog tek pet dana kojeg su medicinske sestre ušutkale zalijepivši mu samoljepljivu traku preko usta.

Na svom Facebook profilu izrazio je ljutnju i bijes zbog postupka sestara koje više nisu mogle trpjeti plač njegova sina Yohannesa Novala starog tek pet dana. Našao je svoje uplakano dijete s trakom zalijepljenom preko oba obraza i gornje usne. Na drugoj slici maleni Yohannes mirno spava s trakom zalijepljenom oko usana.

”Ovo nema veze s profesionalnošću i humanošću”, napisao je ljuti otac na Facebooku te pojasnio kako je njegova supruga Jasmine zamolila sestre za objašnjenje. Dobila je sljedeći odgovor:

”Vaša beba plakala je preglasno, pa smo joj stavili traku preko usta…”

Kada je sestru zamolila da ukloni traku, sestra joj je rekla da može to i sama učiniti. Na koncu je to ipak učinila sestra pri čemu je ozlijedila bebine usnice.

Bračni par Noval žalio se upravi bolnice Cebu, koja je nakon incidenta pokrenula istragu.

Beba-traka2

(Jutarnji.hr)

Nema komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.