Mažoretkinje Široki pripremaju se za državno prvenstvo (FOTOREPORTAŽA)

Aktualne apsolutne prvakinje BiH, širokobriješke mažoretkinje, pripremaju se za predstojeće državno prvenstvo koje će se održati 9. lipnja u Žepču.

Ekipa Jabuke posjetila je vanjske terene OŠ u Klancu gdje Mažoretkinje Široki svakodnevno treniraju.

Više o širokobriješkim mažoretkinjama možete pogledati OVDJE

Pogledajte fotoreportažu:

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)

19 komentara

 • U komentarima je zabranjeno otvoreno vrijeđanje, bez obzira o kakvom je vrijeđanju riječ i na koga se odnosi. Ukoliko se ne slažete sa člankom ili nečijim mišljenjem slobodno to komentirajte, ali argumentirano i bez uvredljivih izraza.

  Prilikom pisanja komentara pridržavajte se osnovnih pravila komuniciranja. Autori komentara prilikom pisanja moraju imati na umu da njihove IP adrese nisu zaštićene ni po kojoj osnovi i u skladu s tim trebaju paziti na sadržaj komentara za koji su sami odgovorni!

  Sve komentare JABUKA.TV u bilo kojem trenutku može ukloniti s portala bez prethodne najave.

  Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, JABUKA.TV ni na koji način ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije.

  SVE UVREDLJIVE I NEPRIMJERENE KOMENTARE ĆEMO UKLONITI ŠTO PRIJE.

 • ima nas jošš koliko ošš, hahaha 🙂 pozdrav curkama koje su spavale i nisu došle na trening 😉 vidite kako smo mi vrijedne bilee.

 • e, pa, svaka čast mažoretkinje.
  imate puno više smisla od onih široketa.
  da se bar možete dogovoriti s klubom, pa vas pet-šest zabavljati publiku na košarci, siguran sam bi se ljudima puno više sviđalo nego ove smiješne širokete

  • Širokete su plesačice HKK Široki uvijek bile i red je da ostanu,ako imaš želju plesati u dvorani za vrijeme košarkaških utakmica, ispiši se iz mažoretkinja,i učlani u Širokete. Nama običnim gledateljima je svejedno tko će plesati, ne treba nitko! Ne dolazimo radi 5 ultra jednostavnih plesnih koraka već radi košarke.Hvala,doviđenja!

 • Ovo je članak o tome kako se mažoretkinje spremaju za državno,a ne tome tko bi trebao plesat gdje. Tako da: bez suvišnih komentara molim 🙂

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.