Marijana Mikulić: Godinu dana sam vježbala da skinem 30 kg

Zvijezda sapunica Marijana Mikulić najesen se opet vraća na male ekrane. Otkrila nam je kako posljednje dane provodi na probama za ulogu u seriji ‘Stipe u gostima’

Zvijezda sapunica Marijana Mikulić najesen se opet vraća na male ekrane. Otkrila nam je kako posljednje dane provodi na probama za ulogu u humorističnoj hit seriji “Stipe u gostima” koja se na jesen vraća u HTV-ov program. Nakon što je prije nešto više od tri godine rodila sinčića Ivana, Marijana je više radila u kazalištu, no sada je vrijeme, kaže, da se malo posveti i televiziji.

 

Daleko od kuće

O odlasku iz glumačkog posla zbog majčinstva nije razmišljala, iako priznaje:- Znala sam da ću se vratiti poslu, ali kada je Ivan tek rođen kroz glavu mi je prolazilo kako je divno biti s njim i kako bih voljela da sam zauvijek uz njega. No kako je rastao shvatila sam da je i meni dobro malo maknuti se. Sada kada se dogodi razdoblje bez angažmana postajem nervozna i jedva čekam da nešto radim – otkrila nam je 29-godišnja glumica.

Život daleko od roditelja, kada su dobili dijete, njoj i suprugu Josipu postao je prilično težak, no uspjeli su se organizirati.

– Snalazimo se na sve načine. Ivan ide u jaslice, a po potrebi uskaču razne tete koje nas spašavaju. Kada se dogodi dulje razdoblje da ga netko treba čuvati, kada je bolestan ili slično, ulete bake i doputuju u Zagreb u pomoć – sa zahvalnošću priča lijepa glumica.

Kaže kako se najbolje odmori kada je kod roditelja, jer oni tada preuzmu brigu o mališanu, ali nije se još usudila poslati sinčića na ferije kod bake i djeda.

– Ne mogu se još odvojiti od njega na toliko. Stalno mislim da se nitko ne može tako dobro brinuti o njemu kao ja. Iako je moja mama predivna i odgojila me, uvijek mislim da ja znam najbolje.

Nema vremena za vježbanje

A brojnim će majkama primjer Marijane Mikulić vratiti nadu da se i nakon trudnoće može imati savršena figura.

– U trudnoći sam dobila gotovo 30 kilograma. Dijete je bilo normalno, nije bilo veliko, nego sam se jednostavno udebljala. No vrlo brzo nakon poroda vratila sam se vježbanju i riješila se viška. I sve sam izgubila. Trebalo mi je oko godinu dana. Sada više nemam toliko vremena za vježbanje, pa opuštenu kožu, podočnjake i slično rješavam u kozmetičkom salonu. Volim tretmane koji nisu invazivni. Evo, danas sam bila na tretmanu čistim kisikom i prezadovoljna sam. Lice mi odmah izgleda svježije, nema bora. Nisam za neke teže korekcije, botoks i slično, ovo mi je odlično – otkrila nam je tajnu Marijana. (24sata.hr)

5 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.