Matijas Bebek osvojio srca publike i naslov pobjednika DF “Na jedrima glazbe” Ljubuški 2015.

Pobjednik 21. dječjeg festivala “Na jedrima glazbe” Ljubuški 2015. je Matijas Bebek s pjesmom „Ja sam mali Mate“ Letećeg odreda.

Taj učenik 4. razreda OŠ Tina Ujevića Vitina, područna škola Šipovača, svojom izvedbom osvojio je srca publike i naslov pobjednika Festivala.

Stručni ocjenjivački sud najboljom je ocijenio izvedbu Ane Buntić koja je otpjevala pjesmu “Woman in Love” Barbre Streisand. Ana je učenica 8. razreda OŠ Ivane Brlić Mažuranić Ljubuški.

Nagradu za najsimpatičniju izvedbu osvojila je Lamija Gujić s pjesmom Tatjane Matejaš Tajči “Hajde da ludujemo”. Lamija je učenica 3. razreda OŠ Marka Marulića Ljubuški.

Drugo mjesto po glasovima publike osvojila je Lucija Paradžik s pjesmom “Wild Dances”, a drugo mjesto ocjenjivačkoga suda pripalo je Dominiku Šiljeg s pjesmom “Zabluda”.

Blizanci Miran i Tomislav Bulić su s pjesmom “Lagala nas mala” osvojili treće mjesto po glasovima publike, a Sonja Grgić s pjesmom “Ako je vrijedilo išta” treće mjesto stručnog ocjenjivačkog suda.

U revijalnom dijelu posjetitelje je zabavljao Mateo Resman, finalist showa „The Voice“.

Sve izvedbe natjecatelja pratila je grupa „Rondo“ uz podršku trogodišnjeg Luke.

Pjesma i ples idu jedno uz drugo, a da tako bude i na ovom festivalu pobrinule su se plesna skupina Paganini i plesna škola DanceFactory iz Ljubuškog.
Ljubuški dječji festival još jednom je pokazao da drži nesumnjivi primat među dječjim festivalima u Hercegovini pa i šire.

Festival su organizirali OGŠ Ljubuški i JU Kulturno-športski centar Ljubuški, a održan je pod pokroviteljstvom općine Ljubuški.

(Radio Ljubuški)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.