Matija Cvek u Međugorju: Evo do kada možete kupiti ulaznice po nižim cijenama

U prvih deset dana prodaje rasprodane su gotovo sve VIP ulaznice iz early bird kontingenta za koncert Matije Cveka & The Funkensteins koji će se održati 8. kolovoza u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju.

U prodaji je dostupan još mali broj VIP ulaznica po cijeni 30 KM, ali i ulaznice za tribine po cijeni 25 KM, koje se mogu kupiti isključivo online na entrio.ba ili rezervirati na e-mail: [email protected] najkasnije do 15. travnja.

Nakon ovog datuma u prodaji će biti novi kontingent ulaznica po većim cijenama te dostupne na nekoliko prodajnih mjesta. Očekivano i za ovaj hercegovački koncert sjajnog Matije Cveka vlada veliki interes, a kako i ne, kada će publika imati priliku slušati Matiju Cveka pod vedrim nebom u posebnom ambijentu impozantnog amfiteatra Herceg etno sela biti, što će biti poseban doživljaj, koji se nikako ne propušta.

Osim dobrih pjesama, Matiju Cveka odlikuju i iznimno kvalitetni ”live” nastupi s bandom The Funkensteins s kojima izvodi, kako autorske pjesme, tako i covere pjesama funk, pop i R&B izvođača, poput Brune Marsa, Stevieja Wondera, Dine Dvornika i Michaela Jacksona.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.