Mateo Drežnjak i suigrači iz HKK Širokog zaslužuju i trebaju pravu podršku svoga grada

Tjedan je dana kako su širokobriješki košarkaši krenuli s pripremama za novu sezonu. Trener Mladen Vušković sa svojim pomoćnikom Damirom Vujanovićem okupio je slijedeće igrače: Ivan Karačić (kapetan), Jure Zubac, Mateo Čolak, Dario Drežnjak, Josip Batinić, Mile Čović, Marko Damjanović, Jure Planinić, Ante Planinić, Jure Soldo i Mate Šušak.

Mateo Drežnjak je s Hrvatskom U 18 reprezentacijom osvojio zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Tallinu i stoga zasluženo dobio par dana odmora, dok bi se Markus Lončar, koji nastupa za seniorsku reprezentaciju BiH, trebao priključiti 22. kolovoza.

Drežnjak je u finalnom susretu protiv Velike Britanije predvodio Hrvatsku s 23 poena i samo potvrdio o kakvom igračkom biseru je riječ, premda u ovom klubu zapravo nikada nije bilo toliko talenata kao danas i stoga bi baš zbog tih momaka bilo sjajno da klub ponovno koliko-toliko “živne”, jer bi i publika to mogla vrlo brzo osjetiti i pomoći tim sjajnim momcima da pokažu koliko uistinu vrijede, jer u današnjem Širokom, vrlo lako moguće, ima ne jedan već više budućih hrvatskih reprezentativaca!

U klubu ističu kako ne sjede skrštenih ruku, te kako namjeravaju angažirati još dva kvalitetna igrača kako bi pokušali kroz predstojeće kvalifikacijske turnire izboriti plasman u Drugu ABA ligu.

Također je došlo do promjene u stručnom stožeru, jer se klub s dosadašnjim kondicijskim trenerom Matom Brekalom porazumno razišao, a umjesto njega je doveden negdašnji igrač ovog kluba Mile Galić, koji će biti kondicijski trener seniora i omladinskog pogona.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.