Mate Rimac: Monaco je nevjerojatan, ali draže mi je Livno

Svjetska poduzetnička elita okupila se u Monacu na izboru za EY (IVAJ) poduzetnika godine, a Hrvatsku ove godine predstavlja Mate Rimac, uz kojega se prestižnu titulu bori još 55 svjetskih poduzetnika.

Rimac je jedna od najvećih zvijezda na okupljanju zahvaljujući svom radu na električnim automobilima vrtoglavih performansi, kao što su Concept One i C Two.

Radimo nešto što je dosta specifično, zanimljiva je ljudima priča, pogotovo jer se to događa u Hrvatskoj, najbrži električni automobili na svijetu, zanimljive stvari koje radimo i zato su zainteresirani za našu priču, ispričao je Rimac za RTL.

Monaco je stvarno nevjerojatan, mislim da tu samo u brodovima vidimo dvije milijarde dolara ispred nas, ali meni je i dalje draža Hrvatska, pa čak i moje Livno, poručio je Rimac.

Također je rekao kako Hrvatska ima puno potencijala, ali i najveću ovisnost BDP-a u turizmu i jako slabu tehnološku ekonomiju.

Meni je cilj privući druge automobilske firme da dođu u Hrvatsku raditi i poslovati jer smo mi gotovo jedina zemlja u Europi koja nema snažnu automobilsku industriju, rekao je Rimac.

(www.jabuka.tv)


5 komentara

  • Rimac je obicni primitivac, jedno prica dr radi, kad ti je draze dodji i napravi nesto tvornice da nasi ljudi rade. Uhljebu jedan
    i taj bog da seljacinama pare koji se umisle glume silu, i prodavaju maglu

    • “kad ti je draze dodji i napravi nesto”

      Pa veću provalu odavno nisam pročitao. Ti stvarno misliš da je do njega, pa on bi sutra otvorio tvornice i u livnu i u cijeloj hrvatskoj da “država” ako se BiH može nazvat tako ima razumjevanja prema ljudima koji žele uložit svoj novac i napraviti nešto. Ne treba takvima kao što si ti ništa otvarat, umrite od gladi, živite u bijedi kad bi Isusu našli zamjerku.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.