Masovna tučnjava u Međugorju, prekinuta utakmica hrvatskog i bh. kluba

Prijateljska utakmica u Međugorju između sarajevskog Olimpika i Jadrana iz Ploča prekinuta je nakon 15 minuta zbog opće tučnjave nogometaša na terenu.

Do incidenta je došlo nakon što su se verbalno sukobila dva nogometaša iz klubova koji igraju u Prvoj lige Federacije BiH i Treće HNL Jug.

Kako ne bi došlo do eskalacije sukoba, odlučeno je da se susret neće nastaviti.

Nakon prvih čarki između njih dvojice, nastao je opći metež na terenu, u kojem su sudjelovali svi igrači oba tima. Nakon što su se sukobili igrači iz prvih postava, njima su se u tučnjavi priključili i rezervni.

Odmah da kažem da nije riječ o nekom nacionalističkom incidentu, da je jedan igrač drugom opsovao nešto na nacionalnoj osnovi, već je riječ o samo sukobu dva igrača u žaru borbe, koji se kasnije prenio na sve igrače. Srećom, nitko nije ozlijeđen, rekao je jedan navijač za Radiosarajevo.

Utakmica nakon tučnjave nije nastavljena.

Lijepo vrijeme, sjajan teren… Pravi sportski ugođaj se na kraju pretvorio u sramotu. Pripadnici MUP-a nisu bili na terenu, jer je riječ o prijateljskom susretu, ali i da su bili tu, ništa ne bi mogli uraditi, jer je tučnjava bila kao na ringu. Moram kazati da se sve brzo smirilo i da nakon tog bokserskog obračuna niko nije ozlijeđen, niti je priveden, dodao je navijač.

(www.jabuka.tv)

 


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.